Järjestelmän aktivoiminen

Otettaessa järjestelmä käyttöön akkua ei ole ladattu, ja se voi olla suojatussa tai passiivisessa tilassa.

Uuden järjestelmän aktivoiminen ja akun lataaminen

Aseta kaiutin vakaalle, tasaiselle alustalle.

Yhdistä muuntaja virtapistorasiaan maassasi käytettävän pistokkeen avulla (laitteen mukana on ehkä toimitettu useita virtajohtoja).

Yhdistä tasavirtajohto virransyötöstä järjestelmän takana olevaan DC POWER -liitäntään.

Kytke kaksipäinen virtapistoke toimivaan vaihtovirtarasiaan. Kytkentöjen tulisi näyttää tältä:

VAROITUS: Käytä tässä järjestelmässä vain sen mukana toimitettua tai Bose Corporationilta erikseen hankittua virtalähdettä.

Huomautus: Akkua on ladattava vähintään 10 tuntia, jotta se latautuu täyteen.