Kamerakulma-toiminnon ottaminen käyttöön DVD-toistossa

Voit ottaa Kamerakulma-toiminnon käyttöön DVD-toistossa seuraavasti:

Käynnistä järjestelmä.

valitse kaukosäätimestä cd/dvd-lähde

Aseta laitteeseen DVD-levy, jonka ohjelmassa on kamerakulman valintamahdollisuus. Aloita DVD:n toistaminen.

kun kamerakulmakuvake tulee näkyviin, valitse kaukosäätimestä settings (asetukset).""

valitse ylänuoli- ja alanuolipainikkeella kamerakulma-kamerakuvake.""

korosta 1 of (1/) -vaihtoehto painamalla oikeaa nuolipainiketta.""

valitse kamerakulma ja vaihda sitä ylänuoli- ja alanuolipainikkeilla.

voit poistua settings (asetukset) -valikosta painamalla exit-painiketta.