Videon progressiivisen pyyhkäisyn ottaminen käyttöön

Progressiivinen pyyhkäisy on videokuvamuoto, jota käytettäessä kuvan kaikki juovat tulevat näkyviin yhdellä pyyhkäisyllä. Kuva päivitetään 60 kertaa sekunnissa. Tämä muoto ei ole yhteensopiva kaikkien videonäyttöjen kanssa.

Progressiivinen pyyhkäisyasetus on käytettävissä vain, kun mediakeskus on yhdistetty televisioon komponenttikaapelilla. Kun mediakeskus on yhdistetty televisioon, toimi seuraavasti:

Näytössä näkyvässä valikossa:

Käynnistä mediakeskus.

käynnistä televisio ja siirry järjestelmävalikkoon valitsemalla oikea tuloliitäntä. valittava tuloliitäntä on sama videotulo, jota käytetään dvd:iden katseluun bose®-järjestelmässä. paina kaukosäätimen system-painiketta.

valitse videokuvake oikealla nuolipainikkeella.""

valitse progressive scan (progressiivinen pyyhkäisy) -toiminto oikealla nuolipainikkeella ja valitse sitten enter."" määritä asetukseksi on (päällä) tai off (pois) ylänuoli- tai alanuolipainikkeella ja valitse enter.""""

voit poistua system (järjestelmä) -valikosta painamalla exit.

huomautus: järjestelmä ei tue progressiivista pal-videojärjestelmää. jos järjestelmään on yhdistetty vs-2-videolaajennusyksikkö, katso kohta progressiivisen sd-pyyhkäisyn ottaminen käyttöön videossa