90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Tietoja äänen ja kuvan synkronoinnista

Olemme viime aikoina saaneet palautetta asiakkailta, jotka ovat havainneet viivettä äänen synkronoinnissa katsellessaan videoita. Tiedämme, että täysin langattomissa kuulokkeissa on aina jonkin verran viivettä kuvan ja äänen välillä, mutta saamamme palautteen mukaan tuote ei ole toiminut odotustemme mukaisesti.

Olemme julkaisseet uuden SoundSport Free -ohjelmistopäivityksen, joka ratkaisee äänen ja kuvan synkronointiongelmat useimmissa käyttöyhteyksissä. Voit ladata uuden ohjelmiston langattomasti Bose Connect -sovelluksella tai tietokoneen avulla sivustosta btu.bose.com. Tästä päivityksestä on sinulle hyötyä, jos käyttämäsi Bluetooth-laite tukee täysin AVDTP-protokollan (Audio Video Distribution Transport Protocol) versiota 1.3 tai sitä uudempaa versiota. Olemme vahvistaneet, että Applen iPhonet ja iPadit käyttävät tätä protokollaa, ja arvioimme muita suosittuja Bluetooth-laitteita parhaillaan. Äänen ja kuvan synkronointiin voi vaikuttaa myös katseluun käytettävä mobiilisovellus (kuten Netflix tai YouTube). Suosittelemme, että käytät aina uusinta mobiilisovelluksiin, Bluetooth-laitteisiin ja Bosen kuulokkeisiin saatavana olevaa ohjelmistoversiota.

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä sivustossa global.bose.com olevien paikallisten yhteystietojen kautta. Voit myös seurata meitä Twitterissä: @BoseService.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.