Ohjaus kaiuttimen painikkeilla

Voit ohjata kaiuttimen yläpinnan painikkeilla yhdistetyn laitteen toistoa, äänenvoimakkuutta ja muita toimintoja.

Musiikin toistaminen ja kaiuttimen tilan hallinta

Virtapainike:

Käynnistää ja sammuttaa kaiuttimen.

Kun kaiuttimen virta on päällä, voit tarkistaa akun lataustilan pitämällä painiketta painettuna.

Bluetooth®:

Voit valita Bluetooth-lähteen painamalla tätä painiketta (AUX-tilassa).

Pitkä painallus valmistelee kaiuttimen muodostamaan parin uuden laitteen kanssa.

Kun ääni-ilmoitukset ovat käytössä, kuulet painiketta painamalla parhaillaan yhdistettynä olevat Bluetooth-laitteet. Paina painiketta uudelleen (kolmen sekunnin kuluessa), niin laite muodostaa yhteyden kaiuttimen pariliitosmuistin seuraavaan laitteeseen.

Tyhjennä kaiuttimen pariliitosmuisti pitämällä painiketta painettuna 10 sekunnin ajan.

AUX:

Voit valita AUX-lähteen painamalla tätä painiketta (Bluetooth-tilassa).

Monitoimipainike:

Kun kaiutin on Bluetooth-tilassa: toista tai keskeytä toisto painamalla kerran, siirry eteenpäin painamalla kaksi kertaa ja siirry taaksepäin painamalla kolme kertaa. Huomautus: Kaikki laitteet eivät välttämättä tue näitä toimintoja.

Kun kaiutin on AUX-tilassa: mykistä tai poista mykistys painamalla kerran.

Kun kaiutin on kielivalintatilassa: voit valita haluamasi kielen pitämällä painiketta painettuna.

Äänenvoimakkuuden säätöpainikkeet (+) ja (–):

Säädä kaiuttimen äänenvoimakkuutta näillä painikkeilla.

Kun kaiutin on kielivalintatilassa, voit selata äänikehotteiden kielivalintoja näillä painikkeilla. Lisätietoja aiheesta on kohdassa Äänikehotteiden kielen valinta/vaihtaminen.

Puhelujen hallinta

Monitoimipainikkeella voi ohjata mobiililaitteen kaiutinpuheluja kaiuttimesta. Kaiutinpuhelintoiminnot on esitelty alla.

Puhelun soittaminen:
Aktivoi puheluiden äänivalinta (Siri) pitämällä monitoimipainiketta painettuna.
Kaiutinpuhelimen sammuttaminen ja mobiililaitteeseen (puheluun) siirtyminen:
Pidä monitoimipainiketta painettuna.
Puheluun vastaaminen:
Paina monitoimipainiketta.
Puhelun hylkääminen:
Pidä monitoimipainiketta painettuna.
Puhelun lopettaminen:
Paina monitoimipainiketta.
Siirtyminen puhelusta toiseen:
Paina monitoimipainiketta kahdesti.
Puhelun mykistäminen:
Pidä plus- ja miinuspainiketta (+ ja –) painettuina samanaikaisesti. Voit poistaa mykistyksen pitämällä painikkeita uudelleen painettuina.