Ohjaus kaiuttimen painikkeilla

Voit ohjata kaiuttimen yläpinnan painikkeilla yhdistetyn laitteen toistoa, äänenvoimakkuutta ja muita toimintoja.

Musiikin toistaminen ja kaiuttimen tilan hallinta

Virtapainike:

Käynnistää ja sammuttaa kaiuttimen.

Bluetooth®:

Pitkä painallus valmistelee kaiuttimen muodostamaan parin uuden laitteen kanssa.

Painamalla Bluetooth-painiketta kuulet parhaillaan yhdistettyinä olevat laitteet.

Painamalla painiketta kahden sekunnin kuluessa voit yhdistää kaiuttimen laitepariluettelossa seuraavana olevaan laitteeseen.

Pidä painiketta painettuna 10 sekuntia, kunnes kuulet ilmoituksen "Bluetooth device list cleared" (Bluetooth-laiteluettelo tyhjennetty), ”Ready to pair.” (Valmis pariliitokseen).

Äänitulotila:

Paina äänitulotilan painiketta, kunnes kuulet ilmoituksen "AUX audio" (AUX-ääni).

Monitoimipainike:

Kun kaiutin on Bluetooth-tilassa: toista tai keskeytä toisto painamalla kerran, siirry eteenpäin painamalla kaksi kertaa ja siirry taaksepäin painamalla kolme kertaa. Huomautus: Kaikki laitteet eivät välttämättä tue näitä toimintoja.

Kun kaiutin on AUX-tilassa: mykistä tai poista mykistys painamalla kerran.

Kun kaiutin on kielivalintatilassa: voit valita haluamasi kielen pitämällä painiketta painettuna.

Mediatoisto:

• Toista tai keskeytä toisto painamalla kerran
  • Siirry eteenpäin painamalla kaksi kertaa
  • Siirry taaksepäin painamalla kolme kertaa

Äänenvoimakkuuden säätöpainikkeet (+) ja (–):

Säädä kaiuttimen äänenvoimakkuutta näillä painikkeilla.

Kun kaiutin on kielivalintatilassa, voit selata äänikehotteiden kielivalintoja näillä painikkeilla. Lisätietoja aiheesta on kohdassa Äänikehotteiden kielen valinta/vaihtaminen.