Press & Turn -äänenvoimakkuussäätimen käyttö

Liittyy tuotteisiin:

Äänenvoimakkuutta voi säätää Press & Turn -säätimellä tai mobiililaitteen äänenvoimakkuuden säätimillä.

Press & Turn -äänenvoimakkuussäätimen käyttö:

• Varmista, että Frames-ohjelmisto on ajan tasalla
  • Varmista, että Press & Turn -äänenvoimakkuuden säätötoiminto on käytössä Bose Connect -sovelluksessa. Toimintoa voi käyttää Asetukset-valikosta

Nosta äänenvoimakkuutta pitämällä Frames-aurinkolasien painike painettuna ja kääntämällä samalla päätäsi oikealle. Vahvista äänenvoimakkuus vapauttamalla painike.

Bose Frames -aurinkolasit, joiden painike on korostettu ja joka osoittaa liikkeen suuntautuvan oikealle äänenvoimakkuuden nostamiseksi

Kun äänenvoimakkuus on suurimmillaan, kuuluu äänimerkki.

Laske äänenvoimakkuutta pitämällä painiketta painettuna samalla kun käännät päätäsi vasemmalle. Vahvista äänenvoimakkuus vapauttamalla painike.

Bose Frames -aurinkolasit, joiden painike on korostettu ja joka osoittaa liikkeen suuntautuvan vasemmalle äänenvoimakkuuden laskemiseksi

Kun äänenvoimakkuus on pienimmillään, kuuluu äänimerkki.

HUOMAUTUS: Jos haluat muuttaa äänenvoimakkuutta voimakkaammin, käännä päätäsi hitaasti.