TOIMITETTAVISSA 1–2 ARKIPÄIVÄN KULUESSA. RISKITÖN KOKEILUJAKSO JA MAKSUTON PERUSTOIMITUS YLI 45 €:N TILAUKSIIN

Bassoäänien säätäminen

Liittyy tuotteisiin:

Voit säätää kaiuttimen bassotason Bose Connect -sovelluksella:

Kun sovellus on asennettu ja kaiutin on yhdistetty laitteeseesi, napauta oikean yläkulman rataskuvaketta (Asetukset).

Valitse asetusvalikosta Basso.

Säädä bassotasoa siirtämällä numeron alapuolella näkyvää säädintä vasemmalle tai oikealle. Bassotason voi säätää välillä 0 (suurin, oletus) ja –8 (pienin).

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.