Langaton SoundTouch® II -sovitin

Myynnissä 2015–2017

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)
Wi-Fi®
Asennus
Musiikin suoratoisto
ääni
Virta
Virhekoodit

Jos laite ei pysty muodostamaan yhteyttä langattomaan reitittimeen Internet-yhteyttä varten:

Jos laite voi muodostaa yhteyden verkkoon, mutta ei saa vahvaa signaalia tai yhteys langattomaan reitittimeen katkeaa satunnaisesti, kokeile seuraavia toimia:

Bosen langattomassa tuotteessa on sisäinen Wi-Fi-verkko, jota käytetään järjestelmän asennuksessa. Jos laitetta, jota käytetään laitteen asetusten määrittämiseen, ei voi yhdistää verkkoon tai löytää sitä, kokeile seuraavia toimia:

Jos laite ei pysty muodostamaan yhteyttä langattomaan reitittimeen Internet-yhteyttä varten:

Bosen langattomassa tuotteessa on sisäinen Wi-Fi-verkko, jota käytetään järjestelmän asennuksessa. Jos laitetta, jota käytetään laitteen asetusten määrittämiseen, ei voi yhdistää verkkoon tai löytää sitä, kokeile seuraavia toimia:

Liittyvät vikakoodit: c3-sc1005, 1321
Jos yrität käyttää musiikkipalvelua, mutta kyseisen palvelun sisältöä ei voi toistaa tai sitä ei voi toistaa, kokeile seuraavia toimia:

Liittyvät virhekoodit: 1018, 1616, 3511
Musiikkipalveluissa on usein ohituksen raja, joka rajoittaa ohitettavien kappaleiden määrää. Jos musiikkipalvelu näyttää viestin, että ohituksen raja on saavutettu, ohitettujen kappaleiden enimmäismäärä on saavutettu. Jos tämä viesti tulee näkyviin odottamatta, kokeile seuraavaa:

Jos laitteessa ilmenee häiriöitä, rätinää, staattista kohinaa tai odottamatonta huonoa äänenlaatua:

Jos laite näyttää olevan asennettu oikein, mutta se ei tuota ääntä, kokeile seuraavia toimia:

Jos laite näyttää saavan virtaa, mutta ei käynnisty odotetulla tavalla:

Liittyvät virhekoodit: 1018, 1616, 3511
Musiikkipalveluissa on usein ohituksen raja, joka rajoittaa ohitettavien kappaleiden määrää. Jos musiikkipalvelu näyttää viestin, että ohituksen raja on saavutettu, ohitettujen kappaleiden enimmäismäärä on saavutettu. Jos tämä viesti tulee näkyviin odottamatta, kokeile seuraavaa: