UC-sertifioidut Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeet

Myynnissä 2020–2023

HAKU
Kirjoita hakusana yllä olevaan kenttään.
Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)
ääni
Bluetooth®
Mikrofoni
Virta
Akku
Asennus
Virhekoodit
Sovellus
Ohjaus
Taustaäänien poisto
Kosmeettinen

Ääni puuttuu vasemmasta tai oikeasta korvasta, kun kuuntelet laitetta. Kokeile seuraavia toimia:

This is normal: Lähteiden vaihtaminen voi kestää hetken, jos molemmat lähteet ovat käytössä. Tänä aikana saattaa vaikuttaa siltä, että uusi lähde on keskeytetty tai kuulokkeesta ei kuulu ääntä.

Jos laitteessa ilmenee häiriöitä, rätinää, staattista kohinaa tai odottamatonta huonoa äänenlaatua:

Jos laitteesta kuuluu liian korkeita matalia taajuuksia, äänenlaatu voi olla tilava, vaimea tai vaikea kuulla. Voit vähentää bassovastetta ja/tai lisätä diskantin vastetta seuraavasti:

Jos et kuule tuotteestasi tarpeeksi matalataajuista ääntä, äänenlaatu voi olla säihkyä, kitkurista tai täyteläistä. Jos haluat lisätä bassovastetta tai vähentää diskantin vastetta, kokeile seuraavia toimia:

Jos katsottavan television tai laitteen video ei vastaa laitteesta kuulemaasi ääntä, kokeile seuraavia toimia

Kokeile seuraavaa tämän ongelman ratkaisemiseksi:

Jos laitteesta kuuluu ääntä, se toistetaan epätasaisesti tai se kuulostaa katkolliselta, kokeile seuraavia toimia:

Jos laite naksahtaa odottamatta, naksahtaa tai naksahtaa ääntä käynnistettäessä, kokeile seuraavia toimia:

Aukoton toisto takaa saumattoman kuuntelukokemuksen siirryttäessä kappaleista toiseen. Joissakin tilanteissa kappaleiden välissä voi olla pieni rako tai hetki, jolloin ääntä ei kuulu. Tarkista alla olevista tiedoista, tukeeko portaaton toisto kuuntelukokemusta.

Jos jokin laitteen kaiuttimista leikkaa, on hiljaista tai äänenlaatu on huono, kokeile seuraavia toimia:

Jos laitteen äänenvoimakkuus on heikko tai hiljaisempi kuin normaali, kokeile seuraavia toimia:

Jos Sirin äänitasoa ei voi säätää miellyttävään kuuntelutasoon, kokeile seuraavia toimia:

Joidenkin USB 2.0 -lisävarusteiden ei ole raportoitu olevan käytettävissä 2020 MacBook Airin ja MacBook Pron malleissa.

Näin voi käydä, jos Bose USB Lin -yhteys kytkey  dto USB C -sovittimella , jossa on MacBook Pro tai MacBook Air. Vaikka   kuulokkeessa on oikea äänikehote, sen pitäisi olla tunnistamaton näppäimistö: Yhdistetty Bose USB Link -liitäntään.

Jos virta-, ääni- ja Bluetooth-yhteydessä on ongelmia, kokeile seuraavia toimia:

Jos Bose-kaiuttimen tai kuulokkeiden yhdistäminen Bluetooth-laitteeseen, kuten älypuhelimeen, tablet-laitteeseen, kannettavaan tietokoneeseen tai televisioon ei onnistu, kokeile seuraavia asioita.

Jos laitteen ja liitetyn äänilaitteen välinen Bluetooth-yhteys on luotettava vain lyhyen kantaman sisällä laitteesta, kokeile seuraavia toimia:

Jos Bluetooth-yhteys on järjestelmän ja liitetyn laitteen välillä (esim. Kannettava tietokone, älypuhelin tai Bose-sovellus) on katkonainen tai se katoaa odottamatta. Kokeile seuraavia toimia:

Jos laitteen mikrofoni havaitsee äänesi hiljaisesti tai lisää melua, jonka vuoksi muiden on vaikea ymmärtää sinua puhelun aikana, kokeile seuraavia toimia:

Jos laitteen mikrofoni ei vastaa ääntäsi tai ihmiset eivät kuule puhuvan, kun soitat puheluita laitteella, kokeile seuraavia toimia:

Jos laitteen mikrofoni havaitsee äänesi epäjohdonmukaisesti tai jos ihmiset sanovat, että olet leikinnyt ja ulkona soittaessasi puheluita laitteen avulla, kokeile seuraavia toimia:

Jos painat laitteen painikkeita, jotka eivät vastaa tai ohjaa laitetta odotetulla tavalla, kokeile seuraavia toimia:

Jos laite näyttää saavan virtaa, mutta ei käynnisty odotetulla tavalla:

Jos laite naksahtaa odottamatta, naksahtaa tai naksahtaa ääntä käynnistettäessä, kokeile seuraavia toimia:

Jos virta-, ääni- ja Bluetooth-yhteydessä on ongelmia, kokeile seuraavia toimia:

Jos laitteen virta tuntuu katkonaiselta tai se käynnistyy ja sammuu odottamatta, kokeile seuraavia toimia:

Jos laite on liitetty virtalähteeseen, mutta se ei näytä saavan virtaa, kokeile seuraavia toimia:

Jos laite on kytketty verkkovirtaan latausta varten, mutta akun varaustaso ei nouse tai laite ei osoita, että akku latautuu:

Jos äänikehotteiden ilmoitus on virheellinen, katso seuraavaa:

Jos et voi käynnistää tai päivittää Bose-tuotetta tai -sovellusta, kokeile seuraavia toimia:

Jos virta-, ääni- ja Bluetooth-yhteydessä on ongelmia, kokeile seuraavia toimia:

Sinun on ehkä säädettävä laitteen tai sovelluksen asetuksia, jotta voit käyttää mobiililaitteen ohjaamia äänitoimintoja. Katso alla olevat ohjeet:

Jos et voi käyttää Google Assistantia tuotteen kanssa, kokeile seuraavia toimia:

Akun merkkivalo vilkkuu punaisena ja valkoisena ja ilmaisee sisäistä vikaa. Kokeile seuraavaa:

Tämä ilmoitus tulee näkyviin, jos tuote ei pysty muodostamaan Internet-yhteyttä tai Bose Music -tiliäsi. Yritä ratkaista ongelma näillä ehdotuksilla.

Jos sovellus ei pysty hakemaan tuotetta , jonka olet jo lisännyt Bose-tilillesi, se saattaa näyttää hakutoiminnon tai ei käytettävissä, kun yrität valita kyseistä tuotetta. Joissakin tapauksissa tuote ei ehkä näy sovelluksessa, jos sitä ei löydy. Voit ratkaista ongelman seuraavasti:

Sinun on ehkä säädettävä laitteen tai sovelluksen asetuksia, jotta voit käyttää mobiililaitteen ohjaamia äänitoimintoja. Katso alla olevat ohjeet:

Jos et voi käyttää Google Assistantia tuotteen kanssa, kokeile seuraavia toimia:

Jos painat USB Link -painiketta, eikä se vastaa tai suorita toimintoa odotetulla tavalla, kokeile seuraavia toimia:

Jos Spotify Tap ei toimi laitteessa, kokeile seuraavia toimia:

Sinun on ehkä säädettävä laitteen tai sovelluksen asetuksia, jotta voit käyttää mobiililaitteen ohjaamia äänitoimintoja. Katso alla olevat ohjeet:

Jos painat laitteen painikkeita, jotka eivät vastaa tai ohjaa laitetta odotetulla tavalla, kokeile seuraavia toimia:

Kuulokkeiden aktiivisen ja passiivisen melunvaimennuksen yhdistelmä on suunniteltu estämään useimmat äänet, mutta se ei välttämättä estä kaikkea. Saatat silti kuulla korkeampia ääniä, kuten sireenejä ja jopa ihmisten ääniä, vaikka näiden äänien äänenvoimakkuutta pitäisi vähentää huomattavasti. Jos et mielestäsi vaimenna kuulokkeiden taustaääniä, kokeile seuraavia toimia.

Jos kuulokkeen kuulokesanka on haalistunut tai sen väri on muuttunut, huomioi seuraavat seikat:

Jos kuulokkeiden kuulokesanka on vaurioitunut tai irronnut, huomioi seuraavat seikat: