Langattoman verkon salasana unohtunut

Jos et tiedä tai olet unohtanut suojausavaimen yhteyden muodostamiseksi langattomaan reitittimeen, kokeile seuraavaa:

Tarkista tietokoneen verkkoasetuksista, voiko Wi-Fi-verkon salasanan näyttää.

Lisätietoja on kohdassa Wi-Fi-verkon salasanan määrittäminen.

Etsi salasana reitittimen oppaista.

Uusi salasana ma yb oted i nthe route rowner's Guide, setup guid eor toinen documentprovided b yYour Internet service provider.

Tarkista, onko verkon salasana mainittu reitittimen takapaneelissa tai pohjassa.

Reitittimen valmistaja on saattanut tulostaa oletussalasanan tuotetarraan. Jos reitittimen oletusasetuksia ei koskaan muutettu, tämän salasanan pitäisi sallia langattoman verkon käyttö.

Ota yhteys henkilöön, joka on määrittänyt reitittimen tai kotiverkon.

Henkilö, joka on määrittänyt reitittimen ja/tai verkon, saattaa tietää verkon salasanan tai löytää sen. Myös toinen kotitalouden jäsen voi tietää nämä tiedot.

Ota yhteys Internet-palveluntarjoajaan.

Jos langaton reititin sisältyy Internet-palvelun asennukseen, ota yhteys palveluntarjoajaan , jossa on tietoja salasanan hankkimisesta ja/tai oletussalasanan palauttamisesta.