Katkonainen tai heikko signaali yhdistetystä Wi-Fi-verkosta

Jos laite voi muodostaa yhteyden verkkoon, mutta ei saa vahvaa signaalia tai yhteys langattomaan reitittimeen katkeaa satunnaisesti, kokeile seuraavia toimia:

Tarkista ja asenna saatavilla olevat tuotepäivitykset.

Aseta SoundTouch-sovitin uudelleen.

Reitittimen langatonta signaalialuetta voivat rajoittaa esteet, kuten seinät ja luukku. Kokeile siirtää langaton SoundTouch-sovitin toiseen paikkaan tai vain kiertää sitä ja tarkista, paraneeko vastaanotto.

Tarkista, onko samassa verkossa enemmän kuin neljä SoundTouch-järjestelmää.

Tyypillinen kodin Wi-Fi-verkkojen tuki vähintään Neljä langatonta SoundTouch-järjestelmää. Tämä luku voi kuitenkin pudota tai vaihdella eri tekijöiden, kuten reitittimen / Access poin -verkon kaistanleveyden, mukaan. Jos käytössä on enemmän kuin neljä järjestelmää, voit ehkä liittää joitakin SoundTouch-järjestelmiä Ethernet-kaapelilla (sovellettavissa järjestelmissä) , jolloin muiden järjestelmien langaton suorituskyky paranee.

Tarkista, käyttävätkö muut verkon laitteet liikaa kaistanleveyttä.

Kun laite on aktiivinen verkossa, se käyttää reitittimen käytettävissä olevaa kaistanleveyttä. Jotkin tehtävät käyttävät enemmän kaistanleveyttä kuin toiset, kuten videon suoratoisto, pelaaminen, videopuhelut ja tietojen varmuuskopiointi Jos laitteet suorittavat näitä tehtäviä, kaistanleveys voi pienentyä muissa laitteissa. Katkaise virta laitteesta tai sovelluksesta, joka saattaa käyttää paljon kaistanleveyttä, ja tarkista, paraneeko suorituskyky. Jos mahdollista, liitä suuren kaistanleveyden laitteet verkkoon Wi-Fi-yhteyden sijasta Ethernet-kaapelilla. Tämä vapauttaa langatonta kaistanleveyttä laitteille, jotka on yhdistettävä langattomasti.

Käynnistä reititin uudelleen.

Reititin on ehkä nollattava aika ajoin, kuten tietokoneen uudelleenkäynnistäminen. Katkaise virta reitittimestä 30 sekunniksi ja odota, että se käynnistyy ja muodostaa yhteyden. (Huomautus: Kaikki Internetiin yhdistetyt laitteet keskeytyvät nollauksen aikana.)

Asenna kaikki reitittimen päivitykset.

Reitittimen asetukset -valikossa on tavallisesti mahdollisuus tarkistaa päivitykset. Jos päivityksiä on saatavilla, asenna ne ja varmista, että reititin toimii uusimpien päivitysten kanssa.

Valitse reitittimen asetuksista jokin toinen kanava.

I fmultipl eWireless device son verkko kommunikoi samalla kanavalla, I tcould affec thow tehokkaasti nämä laitteet voivat siirtää tja vastaanottaa tietoja. Kirjaudu reitittimeen ja valitse asetusvalikosta jokin toinen kanava, kuten 1, 6 tai 1 1koska thes -suppilot eivät häiritse toisiaan. Jos et huomaa eroa, voit aina vaihtaa kanavaa.

Määritä, onko reitittimeesi liitettävien laitteiden määrälle asetettu raja.

Tarkista reitittimen asetuksista, onko reititin määritetty sallimaan vain tietty määrä laitteita yhteyden muodostamiseen verkkoon (tämä asetus on usein DHCP-raja/alue). Jos rajoitus on olemassa, poista se tai lisää sitä, jotta se sopii verkossa olevien tha twill -laitteiden määrään.

Määritä, liittääkö ongelma reitittimen palomuurin määrityksiin.

TÄRKEÄÄ: Palomuurit suojaavat verkkoa ja Internetiä. Ennen kuin kokeillaan tätä ehdotusta, mieti, onko palomuurin väliaikainen poistaminen käytöstä turvallista. Jos ongelmia ei ole, kokeile seuraavaa.
Kirjaudu sisään t oyour router ja   , nthe route rwall, disabl ethe route rwall. Jos suorituskyky paranee, kun palomuuri on poistettu käytöstä, ongelman esiasetuksiin on määritetty  eFirewall-asetukset. Voit käyttää palomuuria uudelleen ja tarkistaa reitittimen valikossa käytettävissä olevat palomuuriasetukset.

Tarkista langattoman tietoliikenteen häiriölähteet.

On mahdollista, että muiden langattomien laitteiden sire-häiriöt vaikuttavat laitteen langattomiin toimintoihin. CHEC kfor Muut langattomat laitteet syntillä tuotteen (  esim. Toinen reititin, langaton puhelin, langaton tulostin, Smart TV jne.). Voit estää laitetta   häiritsemästä irrottamalla laitteen virtajohdon tai poistamalla laitteen Wi-Fi-yhteyden käytöstä. Jos ongelma ratkeaa, kun jokin laite poistetaan, tr yplacin gkyseinen laite on mahdollisuuksien mukaan kauempana laitteesta.  Jos laitteessa on langaton kanava-asetus, kokeile toista kanavaa.

Määritä, onko langaton yhteyspiste käytössä.

Yhteensopivuus tukiaseman laitteiden kanssa voi vaihdella. Jotkin niistä saattavat toimia, mutta niiden rajoitetun tai epäjohdonmukaisen toiminnan vuoksi ei ole taattu tai suositeltavaa käyttää hotspot sare -toimintoa. Kokeile kotiverkon järjestelmää ja selvitä, onko ongelma tukipisteessä.

Jos Wi-Fi-verkko käyttää laajenninta (kuten Wi-Fi-toistinta, verkkolaitetta tai tukiasemaa), ohiteta se.

Verkon laajennin sare käytti anetwork -alueen laajentamista  kattamaan suuren alueen. Tarkista , onko ongelma yhteydessä laajentimeen irrottamalla se tilapäisesti. Koska verkkoliittimen irrottaminen saattaa lyhentää verkon kantavuusaluetta , siirrä järjestelmä lähemmäs pääreititintä ja testaa, paraneeko ongelma:
  • Jos ongelma ei parane, ongelma ei liity laajentimeen.
  • Jos se ei parane, yritä yhdistää laajennin uudelleen. Joskus se voi auttaa liittämään laajentimet pääverkkoon liittämisen jälkeen.
  • Jos se paranee, mutta palaa, kun laajennin on kytketty uudelleen, ongelma koskee laajenninta, sen asetusta tai sijoittelua.

Jos Wi-Fi-signaali on heikko, yritä parantaa signaalia verkon kantaman laajentimen avulla.

Wi-Fi-laajentimet ja Power lin -eadapterit voivat auttaa laajentamaan verkon kantavuusaluetta alueille, joilla yhteys on heikko. Wi-Fi-laajentimet muodostavat yhteyden Wi-Fi-verkkoon ja sijoittuvat noin puoliväliin reitittimen ja halutun alueen väliin. Virtajohdon jatkojohdot ovat sovittimia, jotka mahdollistavat kytkennän kodin sähköjohdotusten avulla: Yksi sovitin liitetään reitittimeen ja lähellä olevaan virtaliitäntään. Toinen sovitin liitetään pistorasiaan alueella, jossa halutaan muodostaa yhteys, ja sovittimen mukaan se tarjoaa joko Ethernet- tai langattoman yhteyden.

Harkitse järjestelmän yhdistämistä Ethernetillä Wi-Fi-yhteyden sijaan

Vaikka järjestelmän yhdistäminen Wi-Fi-yhteydellä on suositeltavaa, jotkin asetukset saattavat olla yhteydessä Ethernet-verkkoon. Lisätietoja on kohdassa tuotteen asentaminen.