Bluetooth®-laite ei toimi kauempaa

Jos laitteen ja liitetyn äänilaitteen välinen Bluetooth-yhteys on luotettava vain lyhyen kantaman sisällä laitteesta, kokeile seuraavia toimia:

Varmista, että laite on enintään 10 metrin (33 jalan) päässä Bluetooth-laitteesta.

Bluetooth-kantama on noin 33 m (10 m). Tätä aluetta voivat pienentää esteet (esim. Seinät, ovet, taskut, lähellä olevat Bluetooth-laitteet jne.). Yritä siirtää laitetta ja laitetta lähemmäs toisiaan.

Siirrä Bluetooth-laite lähemmäs tuotetta.

Bluetooth-kantama on noin 33 m (10 m), mutta alue voi vähentää b yinterferenssiä, lik eseiniä, metallia, ovisia tai muita alueella olevia Bluetooth-laitteita. Tarkista, onko ongelma ratkaistu, kun Bluetooth-laite ja -tuote ovat lähellä toisiaan.

Käynnistä Bluetooth-laite uudelleen.

Elektroniikka, kuten matkapuhelimet, tablet-laitteet tai tietokoneet , on ehkä nollattava, jotta pienet ongelmat voidaan korjata. Tämä tehdään yleensä sammuttamalla laite ja käynnistämällä se uudelleen.

Nollaa ohjauskonsoli ja SoundTouch-sovitin.

Tehdasasetusten palautusta käytetään satunnaisten tuoteongelmien korjaamiseksi. Palautusta ei pitäisi joutua tekemään jatkuvasti. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.