Digitaalikuvien katseleminen

Bose-järjestelmä voi näyttää kuvatiedostoja (.jpg- tai .jpeg-muodossa) USB-muistilaitteesta, joka on liitetty konsolin USB-liitäntään. Kun valitset USB-lähteen, kansiot näkyvät luettelon yläosassa vasemmalla ja yksittäiset kuvatiedostot näkyvät kansioiden perässä. Saat kansion sisällön näkyviin valitsemalla sen. Voit katsella digitaalisia valokuvia seuraavilla säätimillä.

Valokuvien katseleminen liitetyssä USB-asemassa kaukosäätimellä:

Navigointilaitteen avulla:
Button Action
Yksi valikon kohta ylöspäin (toista pitämällä painiketta painettuna)
Yksi valikkokohta alaspäin (toista pitämällä painiketta painettuna)
Vasen tai VALIKKO , jos selaat, Edellinen kansio
Jos katsot  diaesitys-tiedostoja, poistu selauskansioista ja palaa niihin
Yksi kansiotaso oikealle
OK jos kansio on korostettu, yksi kansiotaso on alaspäin
Jos phot ois on korostettuna, toista diaesitys
Sivu ylös 9 kohdetta
Page Down 9 items (Sivu alas yhdeksän kohdetta)
POISTU diaesityksestä ja palaa selauskansioihin

Toistolevyllä:
Button Action
Toistaa korostetun kansion diaesityksen
Keskeytä diaesityksen keskeyttäminen
Lopeta diaesitys ja palaa selauskansioihin
Siirtyminen eteenpäin Seuraava kuva
Siirtyminen taaksepäin edelliseen kuvaan