Kuvanäkymän määrittäminen

Järjestelmävalikon Image View (Kuvanäkymä) -asetusta käytetään  TV:ssä näkyvän kuvan koon muuttamiseen. Jos esimerkiksi kuvan ylä- ja alapuolella tai sivuilla on baareja, voit venyttää tai asettaa eläintarhan täyttämään TV-ruudun.

Säädä Video Format (Videomuoto) -asetusta.

Tämä asetus ei ole käytettävissä, jos toistat 3D-videota.
  1. Kytke järjestelmään ja televisioon virta
  2. Paina kaukosäätimen Source -painiketta
  3. Valitse säädettävä lähde ja paina OK -painiketta
  4. Näytä  kaikki käytettävissä olevat videomuodot painamalla Kuvanäkymä-painiketta (Lisää-painikkeen alapuolella)
  5. Paina Image Vie wbutton -painiketta uudelleen, kun haluat selata kuvia ja valita muotoiluvaihtoehdon.