Laitepariksi liitettyjen Bluetooth®-laitteiden muistin tyhjentäminen

Laite muistaa viimeisimmät Bluetooth-laitteet, joihin se on liitetty, jotta se voi muodostaa niihin yhteyden nopeasti ja automaattisesti. Tämän laitteen muistin poistaminen unohtaa kaikki muistiin tallennetut laitteet ja mahdollistaa uuden laiteluettelon käynnistämisen yhdistämällä ne, jotka haluat muistaa.

Tyhjennä aiemmin liitettyjen Bluetooth-laitteiden järjestelmämuisti.

1. Paina Bose-kaukosäätimen SOURCE -painiketta: Kaukosäätimen näytössä näkyy viimeksi käytetty lähde.
  2.   Korosta ylä- ja alanuolipainikkeilla Bluetoothja paina sitten OK-painiketta.
  3. Paina Lisää -painiketta.
  4. Valitse alanuolella Tyhjennä pariliitosluettelo.
  5. Paina OK-painiketta: Laskeva ton eis-ääni, kun dto vahvistaa pariliitosluettelon olevan tyhjä.

Liitettyjen Bluetooth-laitteiden muistin tyhjentäminen SoundTouch-sovelluksella:

1. Valitse SoundTouch-sovelluksen valikosta Asetukset
    Vinkki: Avaa sovellusvalikko napauttamalla vasemman yläkulman valikkokuvaketta ☰
    SoundTouch app screen showing slide out menu

2. Valitse kaiutinasetuksetja valitse sitten haluamasi järjestelmä
    SoundTouch app screen showing settings     SoundTouch app screen showing speakers screen

3. Valitse kaiuttimen tiedot -näytössä Bluetooth
    SoundTouch app screen showing speaker details screen

4. Valitse Tyhjennä Bluetooth-laiteluettelo: Vahvistusviesti tulee hetkeksi näyttöön ja järjestelmästä kuuluu merkkiääni
    SoundTouch app screen showing bluetooth screen