Järjestelmätiedot-näytön avaaminen

System Information (Järjestelmätiedot) -näytössä on tietoja järjestelmästä, kuten sarjanumero, ohjelmistoversio ja kaukosäätimen tiedot. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä rekisteröitäessä tai haettaessa tukea tuotteellesi.

Voit tarkastella järjestelmätietoja seuraavasti:

1. Käynnistä televisio.
  2. Valitse televisiotulo, joka on yhdistetty järjestelmään.
  3. Paina kaukosäätimen Source -painiketta ja valitse haluamasi lähde
  4. Pidä ohjauskonsolin Setup -painiketta painettuna , kunnes System Information (Järjestelmätiedot) -näyttö avautuu
  5. Siirry SoundTouch Information (SoundTouch-tiedot) -näyttöön painamalla kaukosäätimen ylänuolta
  6. Poistu System Information (järjestelmän tiedot) -näytöstä painamalla Setup (Asetukset) -painiketta uudelleen

Huomautus: Järjestelmä sulkee System Information (järjestelmän tiedot) -näytön noin 5 sekunnin kuluttua ja siirtyy automaattisesti Source (Lähde) -valikkoon. Voit siirtyä pääkonsolin tietonäytöstä SoundTouch-näyttöön painamalla ylä- tai alanuolta tämän ajan kuluessa.

Saat järjestelmätiedot SoundTouch-sovelluksella seuraavasti:

1. Valitse SoundTouch-sovelluksessa vasemmalla ylhäällä oleva valikkokuvake

Menu button in upper-left

2. Valitse Settings (Asetukset) -> About (tietoja)

SoundTouch app menu  SoundTouch app settings menu

3. Voit tarkastella järjestelmän tietoja valitsemalla haluamasi järjestelmän

SoundTouch app About menu  SoundTouch app Speaker Details