Ei kuvaa liitetystä videolaitteesta

Jos videolaite (esim. Järjestelmään liitetty kaapelivastaanotin, Blu-ray-soitin, pelijärjestelmä jne.) ei näytä kuvaa televisiossa. Kokeile seuraavia toimia:

Varmista, että televisioon on kytketty virta ja oikea tulo on valittu.

Joissakin televisioissa on toiminto, jonka avulla tulovalinnat voidaan poistaa käytöstä tai piilottaa näyttövalikosta. Lisätietoja TV-tulojen vaihtamisesta ja TV-tulojen ottamisesta käyttöön on TV:n käyttöoppaassa.

Tarkista, että oikea äänitulolähde on valittuna.

Järjestelmässä on käytettävissä useita äänilähteitä. Varmista, että valintaääni on valittu. Jos esimerkiksi haluamasi äänilaite on liitetty lisätuloon, varmista, että tulo on valittu.

Nollaa liitetty ääni- tai videolaite.

Elektroniikka on ehkä nollattava ajoittain, kuten tietokoneen uudelleenkäynnistys. Katkaise laitteesta virta 30 sekunniksi ja odota, kunnes se käynnistyy.

Tarkista, onko laite käytettävissä lähdeluettelossa.

Voit tarkastella järjestelmän kanssa käytettävien laitteiden luetteloa painamalla kaukosäätimen Source (Lähde) -painiketta. Jos luettelossa ei ole laitetta, katso kohtaa muiden laitteiden liittäminen järjestelmään.

Varmista, että lähde on merkitty oikein.

Lähde on voitu merkitä väärin asennuksen aikana. Varmista, että lähde, jota haluat tarkastella, on valittu. Näet valitun lähteen painamalla kaukosäätimen Source -painiketta

Nollaa HDMI-liitäntä nollaamalla molemmat laitteet ja niiden väliset kaapelit.

1. Sammuta Bose-järjestelmä, lähdelaite ja TV.
  2. Irrota Bose-järjestelmä, lähdelaite ja TV.
  3. Irrota kaksi HDMI-kaapelia molemmista päistä ja liitä ne uudelleen.
  4. Kytke lähdelaite  , T VAND Bose-järjestelmä virtalähteeseen.
  5. Käynnistä televisio dthe source Device.
  6. Kun TV ja lähdelaite ovat sammuneet, käynnistä Bose-järjestelmä.
Eri syistä johtuvat ongelmat voidaan ratkaista vaiheiden avulla. Televisio ja lähdelaitteet voivat tallentaa HDMI-kaapelin kautta vastaanotettuja virheellisiä tietoja. Tämä menettely  ewil lclea rhell muisti nämä tiedot.

Kokeile poistaa HDMI-CEC käytöstä liitetyn laitteen valikosta.

CEC (Consumer Electronics Control) -toiminnon avulla laitteet voivat lähettää ohjaustietoja (esim. Virta, tuloliitännän kytkentä, kauko-ohjaus jne.) HDMI-liitännän kautta. CEC-käyttöönotto ja -ominaisuudet voivat vaihdella tuotemerkkien mukaan, mikä voi aiheuttaa erilaisia hallintaongelmia. Poista CEC käytöstä liitetyn laitteen valikosta ja yritä uudelleen. CEC:n nimi voi vaihdella tuotemerkistä riippuen laitteen valikossa. Lisätietoja on artikkelissa CEC:n eri merkkien käyttämät nimet.

Mitä laitetta käytetään?

Kaapelivastaanotin

Telakoitu iPod

DVD- tai Blu-ray-soitin

DVR

Pelikonsoli

Satelliittivastaanotin

Videonauhuri tai DVD-tallennin

Muu liitetty videolaite