Bluetooth-laitteen yhdistäminen Bose-sovelluksella

Lue, miten voit yhdistää laitteen langattomasti Bluetooth-laitteeseen, kuten älypuhelimeen tai tietokoneeseen Bose-sovelluksella. Näin voit hallita laitteesta kuulemaasi ääntä.

Voit yhdistää Bluetooth-laitteen Bose-sovelluksella tai laitteen painikkeilla.

Seuraavassa kerrotaan, miten voit muodostaa yhteyden Bose-sovelluksella. Lisätietoja yhteyden muodostamisesta ilman sovellusta on kohdassa Bluetooth-laitteen yhdistäminen.

Siirrä laite pariliitostilaan sovelluksella.

Liitä laite SoundTouch-sovelluksella ja lisää SoundTouch-tuote SoundTouch-tilillesi. Jos et ole vielä tehnyt niin, katso kohtaa tuotteen määrittäminen.

Siirtyminen pariliitostilaan:

1. Valitse SoundTouch-sovelluksessa Valikko > Asetukset Kaiutinasetukset, tai valitse tuote
  2.   Valitse kaiuttimen tiedot -näytössä Bluetooth
  3. Valitse Yhdistä uusi laite:  Näyttöön tulee Ready to connec tScreen (Valmis yhdistämään) -näyttö vahvistuksen merkiksi

Valitse laite laitteen Bluetooth-valikosta.

Valitse laite, jota yrität yhdistää.

Windows-tietokone

MacOS-tietokone

Chromebook

Älypuhelin, tablet-laite tai muu laite

Kun yhteys on muodostettu, sovellus näyttää liitetyn laitteen nimen näytön yläreunassa.

Kun sovellus yhdistää laitteen Bluetooth-laitteeseen, Bluetooth-kuvake ja liitetyn laitteen nimi näkyvät näytön yläreunassa.

Jos et pysty muodostamaan yhteyttä Bluetooth-laitteeseen, kokeile vianmääritysohjeita.

Lisätietoja on ohjeaiheessa Bluetooth-laitteen yhdistäminen ei onnistu.