Eri merkit käyttävät nimiä CEC:ssä

CEC (Consumer Electronics Control) on useiden HDMI-laitteiden ominaisuus, jonka avulla HDMI-liitännällä kytketyt laitteet voivat viestiä keskenään. Tästä on hyötyä esimerkiksi silloin, kun haluat ohjata useita laitteita yhdellä kaukosäätimellä. CEC on ehkä otettava käyttöön jokaisessa laitevalikossa, jotta se toimii. Katso, miten eri merkit voivat viitata laitteen valikkojen HDMI-CEC-liitäntään.

Nämä ovat nimiä, joita eri merkit voivat käyttää HDMI-CEC:ssä.

• LENTOTOIMINTALUPA: E-LINK
  • Emerson: Hauska linkki
  • Funai: Hauska linkki
  • Hitachi: HDMI-CEC
  • Tunnus: INlink
  • ITT: T-Link
  • LG: SimpLinkSimpLink
  • Magnavox: Hauska linkki
  • Mitsubishi: NetCommand HDMI-liitäntää varten, Realink HDMI-liitäntää varten
  • Onkyo: RIHD, kaukosäädin, joka on interaktiivinen HDMI:n kautta
  • Panasonic: VIERA Link, HDAVI Control, EZ-Sync
  • Philips: EasyLink, Fun-Link
  • Edelläkävijä: Kuro Link
  • Roku: 1 kosketuksen toisto
  • Runco: RuncoLink
  • Sambun: Anynet+
  • Terävä: Aquos-linkki
  • Sony: BRAVIA Link, BRAVIA Sync, HDMI-ohjaus
  • Thomson: T-Link
  • Toshiba: CE-Link, Regza Link
  • Vizio: CEC