Bose QuietComfort® 45 Headphones

Myynnissä 2021–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Ei ääntä yhdessä korvassa

Ääni puuttuu vasemmasta tai oikeasta korvasta, kun kuuntelet laitetta. Kokeile seuraavia toimia:

Kokeile toista sovellusta.

Jos ongelma ilmenee vain tietyssä sovelluksessa, se liittyy todennäköisesti sovelluksen tai sovelluksen asetuksiin.

Kokeile toistaa erityyppisiä mediatiedostoja.

Eri materiaalityypit voivat tuottaa erilaista ääntä. Esimerkiksi podcasteja, puhelimeen paikallisesti tallennettua musiikkia, MP3-tiedostoja, suoratoistomusiikkipalveluja (Spotify, Pandora), laitteeseesi tallennettuja tai pilvipalveluun tallennettuja videoita laatu voi vaihdella. Kokeile eri tallennusvälineitä, jotta voit selvittää, onko ongelma erityinen tietyille tallennusvälineille.

Nollaa tuote.

Vaikka laite käynnistetään uudelleen älypuhelimessa, se on ehkä nollattava tarvittaessa pienten ongelmien korjaamiseksi. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Käynnistä Bluetooth-laite uudelleen.

Elektroniikka on ehkä nollattava, jotta pienet ongelmat voidaan korjata. Tämä tehdään yleensä sammuttamalla laite ja käynnistämällä se uudelleen.

Tarkista kuulokejohdon kunto.

Jos pistoke tai jokin kuulokkeiden johdon osa on vaurioitunut, voit vaihtaa sen.

Tuote saattaa tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tuote saattaa tarvita huoltoa. Lisätietoja tuotteen huollosta on alla olevassa linkissä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.