SoundTouch® Stereo JC II Wi-Fi® -musiikkijärjestelmä

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Yhdistäminen Wi-Fi-verkkoon

Kun liität tuotteen langattomaan verkkoon, voit käyttää suoratoistomusiikkipalveluja, ryhmitellä useita Bose-tuotteita, hallita tuotetta ja asetuksia Bose-sovelluksella ja paljon muuta. Lue, miten voit liittää tuotteen verkkoon käyttämällä tavallista tai vaihtoehtoista menetelmää ja miten päivität tuotteen verkkonimen ja salasanan.

Miten haluat yhdistää verkon?

Käytä tavallista yhteystapaa

Päivittämällä verkon tietoja (esim. kun olet vaihtanut reitittimen, verkon nimen tai salasanan)

Käyttämällä vaihtoehtoista yhteystapaa (esim. jos sovelluksen määritys ei toimi)