SoundTouch® Stereo JC II Wi-Fi® -musiikkijärjestelmä

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Tuotteen nollaaminen

Nollaus voi käynnistää laitteen uudelleen tai poistaa paikallisesti tallennetut tuoteasetukset, kuten laitepariliitokset. Selvitä, mikä vaihtoehto on käytettävissä laitteen nollaamiseen.

Haluatko nollata tuotteesi ja palauttaa sen oletusasetukset?

• Nollaaminen: Nollaaminen korjaa pieniä prosessorivirheitä. Tuoteasetukset eivät nollaannu, ellei toisin mainita.
  • Tehdasasetusten palauttaminen: Tämä toiminto palauttaa tuotteen tehtaalla määritetyt oletusasetukset. Kaikki asetukset tyhjennetään ja palautetaan alkuperäisiin oletusasetuksiin, ellei toisin mainita. Tämän jälkeen asetukset voi määrittää kuten ensimmäisen käyttöönoton yhteydessä.

Nollaa

Tehdasasetusten palauttaminen