Vikakoodi 4501 näkyy SoundTouch-sovelluksessa

Tämä virheilmoitus voi tulla näyttöön useista syistä. Koska ongelma ei liity mihinkään tiettyyn ongelmaan, kokeile yleistä vianmääritystä, joka voi ratkaista useita ongelmia. Seuraavassa on muutamia ehdotuksia:

Sulje ja avaa Bose-sovellus uudelleen.

Sovelluksen sulkeminen vaihtelee laitteen ja käyttöjärjestelmän mukaan. Seuraavassa on esitetty mobiililaitteiden yleiset menetelmät:

IOS-laitteissa:
  1. IOS-laitteesta riippuen    voit tarkastella activ eapps -ohjelmia joko kaksoisnapauttamalla Koti -painiketta tai pyyhkäisemällä ylöspäin botto mcente rof the screet nto
  2. Etsi suljettava sovellus pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle
  3. Sulje sovellus pyyhkäisemällä ylöspäin.
Android-laitteet:
  1. Pidä aloitusnäytössä sovelluskuvaketta painettuna
  2. Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta sovelluksen tiedot
  3. Valitse sovelluksen tiedot -näytössä Force Stop(pakkopysäytys).

Kokeile toistaa asemaa musiikkipalvelun sivustossa tai sovelluksessa.

GE tthe App for the music service o rgo t o o o the music service website, then search for th station. Jos joo ucanei löydä tai kuuntele kanavaa musiikkipalvelun sivustosta tai sovelluksesta, kyseisen aseman virtauksessa on ongelma.

Käynnistä reititin uudelleen.

Reititin on ehkä nollattava aika ajoin, kuten tietokoneen uudelleenkäynnistäminen. Katkaise virta reitittimestä 30 sekunniksi ja odota, että se käynnistyy ja muodostaa yhteyden. (Huomautus: Kaikki Internetiin yhdistetyt laitteet keskeytyvät nollauksen aikana.)

Poista Bose-sovelluksen asennus ja asenna se uudelleen.

Jos eApp- sovelluksessa ilmenee ongelma, poista se laitteesta, lataa dreinstall-ohjelma ja yritä uudelleen.

Poista musiikkipalvelutili Bose-tililtäsi ja lisää se uudelleen.

Jos ongelma liittyy tiettyyn palveluun, poista palvelu ja lisää se uudelleen. Lisätietoja on ohjeaiheessa musiikkipalvelun poistaminen SoundTouch-tililtäsi. Kun palvelu on poistettu, valitse se uudelleen, valitse LISÄÄ TILI ja anna tilitietosi.

Yritä poistaa järjestelmä ja lisätä se uudelleen SoundTouch-tilillesi.

Jos järjestelmässä on ongelma yhteyden muodostamisessa tai siihen yhteydessä, sen poistaminen ja sen lisääminen uudelleen tilillesi voi auttaa. Lisätietoja on kohdassa järjestelmän poistaminen Bose SoundTouch -järjestelmästä ja  SoundTouch-järjestelmän lisääminen verkkoon .