Toista laitetta ei voi ohjata Bose-kaukosäätimellä

Voit ohjelmoida Bose-yleiskaukosäätimen ohjaamaan toista järjestelmään liitettyä laitetta, kuten televisiota, digisovitinta tai Blu-ray-soitinta. Jos et löydä koodia laitteen hallintaan tai täydelliseen hallintaan, kokeile seuraavia toimia:

Varmista, että Bose-järjestelmän kaukosäätimellä voi ohjata Bose-järjestelmää.

Jos kaukosäädin ei ohjaa järjestelmää, katso kohta kaukosäädin toimii katkonaisesti tai ei ohjaa Bose-tuotetta.

Voit ohjata iPodia kaukosäätimellä iPod-musiikkisoittimella.

Toistokomennot kaukosäätimellä iPodiin ohjaavat iPod-soitinta, eivätkä ne ohjaa kolmannen osapuolen sovellusta tai musiikkisoitinta.

Kokeile laitteen mukana toimitettua kaukosäädintä, jota yrität hallita.

Tarkista, voiko laitteen alkuperäistä kaukosäädintä ohjata. Jos näin ei ole, laitteessa voi olla ongelma.

Tarkista ja asenna saatavilla olevat tuotepäivitykset.

Päivitä kaukosäätimen ohjelmisto.

Tuotantopäivämäärät pitävät järjestelmän toiminnassa parhaimmillaan. Lisätietoja on kohdassa tuotteen ohjelmiston tai laiteohjelmiston päivittäminen.

Nollaa kaukosäädin poistamalla paristot noin 10 sekunnin ajaksi.

Avaa kaukosäätimen paristolokero ja poista paristot. Odota muutama sekunti, aseta paristot takaisin ja yritä uudelleen.

Nollaa ohjauskonsoli.

Tehdasasetusten palautusta käytetään satunnaisten tuoteongelmien korjaamiseksi. Palautusta ei pitäisi joutua tekemään jatkuvasti. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Nollaa liitetty ääni- tai videolaite.

Elektroniikka on ehkä nollattava ajoittain, kuten tietokoneen uudelleenkäynnistys. Katkaise laitteesta virta 30 sekunniksi ja odota, kunnes se käynnistyy.

Ohjelmoi kaukosäädin uudelleen.

Lisätietoja on ohjeaiheessa kaukosäätimen ohjelmoiminen.

Syötä etäkoodi uudelleen manuaalisesti seuraavasti:

1. Avaa järjestelmän tiedot -näyttö. Lisätietoja tämän näytön käyttämisestä on kohdassa Järjestelmätiedot-näytön käyttäminen.
  2. Etsi luettelosta laite, jota sinulla on ongelmia hallita, ja kirjoita muistiin Remote Setup (Etäasennus) -koodi.
  3. Sulje System Information (järjestelmän tiedot) -näyttö.
  4. Avaa Unify (Pienennä) -valikko.
  5. Siirry Manual Remote Code Entry (Manuaalinen koodin syöttö) -näyttöön. Lisätietoja manuaalisesta koodin syöttamisesta on ohjeaiheessa kaukosäätimen ohjelmoiminen.
  6. Kirjoita manuaalisesti vaiheessa 2 tallentamasi koodi. Sinun on myös tiedettävä laitteen merkki - nämä tiedot eivät ole käytettävissä Järjestelmätiedot-näytössä ja ne on noudettava itse laitteesta.

Varmista, että laite on nimetty oikein

Laitteelle määritetty nimi vaikuttaa käytettävissä oleviin komentoihin. Esimerkiksi joissakin kaapelilaatikoissa ei ole erityisiä komentoja, jotka liittyvät niiden etäkoodiprofiiliin. Jos tarvitset lisää etäkomentoja (esimerkiksi on-demand-sisällön hallintaan), sinun on ehkä nimettävä laite uudelleen DVR-tallentimena, jotta komennot ovat käytettävissä.

Jos kyseessä on terävä televisio, tarkista, näkyykö järjestelmätiedot-valikon koodin vieressä Direct Type -vaihtoehto.

Joidenkin terävien T VCodes -koodien TV:n ohjaus RSignal-signaalin avulla tehdään järjestelmän konsolista eikä kaukosäätimestä. Tarkista Järjestelmätiedot-näytössä, näkyvätkö Direct Typ eT -koodin vieressä. Jos näin on, järjestelmäkonsoli (tai liitetty infrapunalähetin) ohjaa televisiota. Lisätietoja on kohdassa Järjestelmätiedot-näytön avaaminen.

Vinkki: Jos konsoli ei ole näköpiirissä (esim. Liitä infrapunalähetin suljettuun koteloon) ja varmista, että IR-signaali saapuu televisioon.

Tarkista, että laite, jota yrität ohjata, hyväksyy IR-komennot.

Bos -järjestelmä ohjaa laitteita infrapunayhteyden kautta. Jos laite ei siis hyväksy infrapunakomentoja, Bose-järjestelmä ei voi hallita niitä. Vaikka kotiteatterilaitteet ovat yleisesti infrapunaohjattuja,   on olemassa useita o flaitteita, jotka on varustettu radiotaajuudella (RF) tai Bluetooth™-yhteydellä. Joissakin laitteissa on lisäksi laitteen valikossa kauko-ohjaustoiminnot, joilla voit valita, miten laitetta käytetään (esim. IR- tai RF-yhteyden kautta). Tarkista, hyväksyykö laite IRS-komennot vai onko sillä niihin liittyviä valikkoasetuksia.

Vihje: Etsi laitteen mukana toimitettu kaukosäädin.  Kaukosäätimen yläosassa on läpikuultava muoviosa, joka käyttää todennäköisesti infrapunaa. Jos kuitenkin peitat laitteen kädelläsi ja kaukosäädin ohjaa laitetta edelleen, se voi olla RF- tai Bluetooth-tilassa.

Liitä mukana toimitettu infrapunalähetin ja aseta se hallittavan laitteen päälle tai lähelle.

Koska järjestelmän konsoli – ei kaukosäädin – ohjaa laitetta, konsolin sijoittaminen saattaa estää laitteen hallinnan. Infrapunalähettimen asettaminen laitteeseen varmistaa kuitenkin, että kaukosäätimen signaali saavuttaa jatkuvasti laitteen. Kytke lähetin järjestelmän konsolin IR-lähettimen liitäntään. Aseta sitten infrapunalähettimen tasainen puoli ohjattavien laitteiden etäanturiin tai lähelle sitä. (Vihje: Laitteen etäanturi on usein laitteen etupuolella oleva pieni läpikuultava muovi.)

Joidenkin laitteiden toimintoja voi ohjata vain laitteen kaukosäätimellä.

Yleiskaukosäätimet, kuten Bosen kaukosäädin, voivat ohjata kaikkia tai vain tiettyjä toimintoja, joita varten ne voidaan ohjelmoida.  Tiettyjä laitteen ominaisuuksia voi käyttää vain laitteen mukana toimitetulla kaukosäätimellä.

Ohjauskonsoli voi tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, ohjauskonsoli voi tarvita huoltoa. Lisätietoja ohjauskonsolin huoltamisesta on alla olevassa linkissä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.