Tuotteen äänenlaatu on huono

Jos laitteessa ilmenee häiriöitä, rätinää, staattista kohinaa tai odottamatonta huonoa äänenlaatua:

Varmista, että järjestelmä on asennettu oikein ja että kaikki liitännät ovat kunnolla kiinni.

Yhteys on saattanut irrota tai se on ehkä kytketty väärin. Lisätietoja on kohdassa tuotteen asentaminen.

Optimoi järjestelmän ääni suorittamalla ADAPTIQ-äänikalibrointi.

Koska äänen kuulumiseen vaikuttavat erilaiset ympäristöt, voit kalibroida järjestelmän ADAPTIQ-toiminnon avulla. Se kuuntelee, miten kaiuttimet sounataan huoneeseesi, ja säätää sitten ääntä tarpeen mukaan, jotta äänenlaatu olisi mahdollisimman hyvä. Lisätietoja on ohjeaiheessa ADAPTIQ-järjestelmän asetukset ja poistaminen käytöstä.

Tarkista laitteen basso- ja diskanttisäätimet.

Varmista, että basso- ja diskanttiasetuksia ei ole asetettu liian korkealle tai liian alhaiseksi. Lisätietoja on kohdassa laitteen ääniasetusten säätäminen.

Tarkista, että kaiuttimien sijoittelu on järjestelmän suositusten mukainen.

Kaiuttimen sijoittelu alueella vaikuttaa siihen, miten kuulet äänen kaiuttimista. Lisätietoja on kohdassa kaiuttimien sijoittaminen ja sijoittaminen.

Nollaa järjestelmä

Tehdasasetusten palautusta käytetään satunnaisten tuoteongelmien korjaamiseksi. Palautusta ei pitäisi joutua tekemään jatkuvasti. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Kokeile toista äänilaitetta.

Liitä ja toista toinen äänilaite laitteen kautta. Tämä voi auttaa määrittämään, onko ongelma eristetty ensimmäiseen laitteeseen.

Kokeile liittää jokin toinen äänilaite.

Jos mahdollista, kytke anothe raudi odevic ekäyttäen sam ectables ja Connection -toimintoa ja selvitä, onko ongelma yhteydessä ensimmäiseen laitteeseen tai sen asetuksiin.

Tarkista häiriölähteet.

Elektroniikka voi poimia häiriöitä muista samaan virtapiiriin liitetyistä tai lähekkäin liitetyistä elektroniikkalaitteista. Irrota virtajohto kaikista lähellä olevista sähkölaitteista (esim. Kannettavan tietokoneen/puhelimen laturi, TV, kaapelivastaanotin, kausivalot, mikroaaltouuni jne.). Jos ongelma ei ratkea, yritä liittää laite tai tuote toiseen virtapiiriin tai kauemmaksi.

Tarkista kaiutinjohtojen kunto ja varmista, että ne ovat kunnolla kiinni molemmissa päissä.

Tarkista, onko kaiutinjohdoissa kolhuja, naarmuja, viiltoja tai vaurioita. Vaihda vaurioituneet johdot . Tarkista, että ne on kytketty kunnolla molempiin päihin.

Jos ongelma ilmenee tietyssä lähteessä, saat lisätietoja valitsemalla sen alla.

Musiikkipalvelun suoratoisto Bose-sovelluksesta

Televisio

Kaapeli- tai satelliittivastaanotin

Toinen laite (esim. Blu-ray-soitin, pelijärjestelmä, tablet-laite jne.)