Ajoittain ääntä laitteesta

Jos laitteesta kuuluu ääntä, se toistetaan epätasaisesti tai se kuulostaa katkolliselta, kokeile seuraavia toimia:

Varmista, että järjestelmä on asennettu oikein ja että kaikki liitännät ovat kunnolla kiinni.

Yhteys on saattanut irrota tai se on ehkä kytketty väärin. Lisätietoja on kohdassa tuotteen asentaminen.

Tarkista ja asenna saatavilla olevat tuotepäivitykset.

Kokeile toista äänilaitetta.

Liitä ja toista toinen äänilaite laitteen kautta. Tämä voi auttaa määrittämään, onko ongelma eristetty ensimmäiseen laitteeseen.

Nollaa järjestelmä

Tehdasasetusten palautusta käytetään satunnaisten tuoteongelmien korjaamiseksi. Palautusta ei pitäisi joutua tekemään jatkuvasti. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Tarkista kaiutinjohtojen kunto ja varmista, että ne ovat kunnolla kiinni molemmissa päissä.

Tarkista, onko kaiutinjohdoissa kolhuja, naarmuja, viiltoja tai vaurioita. Vaihda vaurioituneet johdot . Tarkista, että ne on kytketty kunnolla molempiin päihin.

Vaihda laitteen kytkemiseen käytetyt kaapelit

Vaihda laitteen liittävät kaapelit. Jos uusien kaapelien kanssa ei ole ongelmia, ongelma on ensimmäisessä kaapelissa.

Tarkista, että laitteeseen on liitetty nopeita HDMI-kaapeleita.

HDMI High Speed -kaapelit ovat suositeltavia parhaan suorituskyvyn takaamiseen , sillä TV :ssä on ddevices-liitäntä , joka liittää dto-järjestelmän. Järjestelmän mukana toimitettu HDMI-kaapeli on nopea HDMI-kaapeli.

Tarkista langattoman tietoliikenteen häiriölähteet.

On mahdollista, että muiden langattomien laitteiden sire-häiriöt vaikuttavat laitteen langattomiin toimintoihin. CHEC kfor Muut langattomat laitteet syntillä tuotteen (  esim. Toinen reititin, langaton puhelin, langaton tulostin, Smart TV jne.). Voit estää laitetta   häiritsemästä irrottamalla laitteen virtajohdon tai poistamalla laitteen Wi-Fi-yhteyden käytöstä. Jos ongelma ratkeaa, kun jokin laite poistetaan, tr yplacin gkyseinen laite on mahdollisuuksien mukaan kauempana laitteesta.  Jos laitteessa on langaton kanava-asetus, kokeile toista kanavaa.

Jos ongelma ilmenee tietyssä lähteessä, saat lisätietoja valitsemalla sen alla.

Musiikkipalvelun suoratoisto Bose-sovelluksesta

Televisio

Kaapeli- tai satelliittivastaanotin

Toinen laite (esim. Blu-ray-soitin, pelijärjestelmä, tablet-laite jne.)

Acoustimass-bassoyksikkö ja ohjauskonsoli saattavat tarvita huoltoa.

Jos ongelmat eivät ratkea näiden ohjeiden avulla, Acoustimass-bassoyksikkö ja ohjauskonsoli saattavat tarvita huoltoa. Alla olevasta linkistä saat lisätietoja Acoustimass-bassoyksikön ja ohjauskonsolin huollosta. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.