SoundTouch® Stereo JC II Wi-Fi® -musiikkijärjestelmä

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laite ei käynnisty

Jos laite näyttää saavan virtaa, mutta ei käynnisty odotetulla tavalla:

Tarkista laitteen ja virtalähteen virtaliitännät.

Varmista, että laitteen virtaliitännät ovat kunnolla kiinni sekä verkkovirtapistorasiassa että laitteessa. Lisätietoja on ohjeaiheessa yhteyden muodostaminen virtalähteeseen.

Kokeile kaukosäädintä ja SoundTouch-sovelluksen säätimiä.

Tarkista, voiko laitetta käyttää laitteen painikkeilla, kaukosäätimen painikkeilla tai SoundTouch-sovelluksen säätimillä. Jos painikkeet toimivat toisella, katso kohta kaukosäädin toimii katkonaisesti tai ei ohjaa Bose-tuotetta tai -sovellusta, se on tyhjä, ei vastaa, ei avaudu tai kaatuu.

Jos käytät SoundTouch-ohjainta, tarkista, onko se liitetty laitteeseen.

SoundTouch-sovelluksessa voit yhdistää ohjaimen tuotteeseen, jota haluat hallita. Lisätietoja on kohdassa SoundTouch-ohjaimen liittäminen.

Varmista, että virtajohto on liitetty toimivaan pistorasiaan.

Jos pistorasiaa ohjataan seinäkytkimellä, varmista, että virtakytkin on on on-asennossa. Voit myös tarkistaa, toimiiko pistorasia liittämällä siihen jonkin muun elektronisen laitteen, kuten lampun. Jos laite on liitetty jatkojohtoon (tai ylijännitesuojaan), ohitele jatkojohtoa ja kytke virtajohto suoraan pistorasiaan.

Nollaa tuote.

Vaikka laite käynnistetään uudelleen älypuhelimessa, se on ehkä nollattava tarvittaessa pienten ongelmien korjaamiseksi. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Kokeile toista USB-johtoa.

Kokeile liittää laite toiseen USB-kaapeliin, jotta voit selvittää, onko ensimmäisessä kaapelissa ongelmia.

Tuote saattaa tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tuote saattaa tarvita huoltoa. Lisätietoja tuotteen huollosta on alla olevassa linkissä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.