Laitteen ääniasetusten säätäminen

Voit säätää äänenlaatua mieltymystesi mukaan laitteen äänentasauksen säätimillä. Lisätietoja käytettävissä olevien EQ-asetusten käyttämisestä.

Basson ja diskantin säätäminen:

1. Paina kaukosäätimen More (Lisää) -painiketta
  2. Vieritä oikealle ja valitse Asetuksetja paina sitten OK -painiketta
  3. Selaa ylös tai alas ja valitse System Bass (järjestelmän basso) tai System (järjestelmä) Diskantti
  4. Selaa vasemmalle tai oikealle ja valitse asetus -14:stä +14 (Tai -9 - +6 , jos ADAPTIQ-äänikalibrointi on käytössä)
  5. Poistu  valikosta painamalla Exit (Lopeta) -painiketta.