SoundTouch® Stereo JC II Wi-Fi® -musiikkijärjestelmä

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laitteen ohjelmiston tai laiteohjelmiston päivittäminen

Ohjelmisto- ja laiteohjelmistopäivitykset parantavat tuotteen ominaisuuksia ja vakautta. Asenna kaikki saatavilla olevat päivitykset, jotta tuote toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Valitse päivitystapa:

Jos järjestelmän vakiopäivitystapaa ei voi käyttää tai se ei toimi, voit kokeilla vaihtoehtoista päivitystapaa.

Järjestelmän päivittäminen (vakiomenetelmä)

Järjestelmän päivittäminen kiinteän verkon avulla

Järjestelmän päivittäminen tietokoneen ja USB-kaapelin avulla

Järjestelmän päivittäminen USB-aseman avulla

Järjestelmän päivittäminen Safari-selaimella ja Bonjourilla

Pyydä apua, jos päivitys ei asennu.

Jos sinulla on ongelmia tuotteen päivityksen asentamisessa, katso kohtaa ohjelmisto- tai laiteohjelmistopäivitystä ei asenneta.

Tarkista laitteen laiteohjelmistoversio.

Lisätietoja on kohdassa ohjelmisto- tai laiteohjelmistoversion tarkistaminen. Lisätietoja siitä, onko kyseessä uusin versio vai uudempi versio, on kohdassa ohjelmisto- ja laiteohjelmistoversiot.