LED-merkkivalojen tilavalot ja tiedot

Lue, mitä tuotteen LED-merkkivalo kertoo tuotteen tilasta.

Ohjauskonsolin LED-tilailmaisin

LED State   Description
Ei pala Light off Järjestelmä ei ole käytössä (valmiustila)
Palaa punaisena Solid red light Järjestelmä on verkon valmiustilassa
Vilkkuu vihreänä Blinking green light Järjestelmä käynnistyy
Palaa vihreänä Solid green light Järjestelmä on käyttövalmis
Palaa oranssina Solid amber light Järjestelmä sammuu tai järjestelmä on sammutettu ja iPod ladataan

Langattoman SoundTouch-sovittimen merkkivalo

Back of SoundTouch adapter showing Wifi indicator
LED State   Description
Ei pala LED off Sovitin ei saa virtaa, se on liitetty Ethernetillä tai verkko on poistettu käytöstä
Valkoinen (vilkkuu nopeasti) LED blinking white quickly Sovitin yrittää muodostaa yhteyden Wi-Fi-verkkoon
Valkoinen (hidas salama) LED blinking white slowly Sovitin lataa laiteohjelmistopäivitystä
Valkoinen LED solid white Sovitin on liitetty Wi-Fi-verkkoon
Valkoinen (palaa 3 sekuntia, kaksi välähdystä, toisto) LED blinking white 3 times Sovitin asentaa laiteohjelmistopäivityksen
Oranssi (vilkkuu) LED blinking amber Sovitin ei saanut yhteyttä Wi-Fi-/verkkovirhe
Oranssi (vilkkuu nopeasti) LED blinking quickly Sovittimessa on laiteohjelmavirhe
Keltainen (palaa tasaisesti) LED solid amber Sovitin on asetustilassa ja lähettää Bose SoundTouch Wi-Fi -verkkoaan
Huomautus: DOM 4286 -laitteen jälkeen valmistetuissa sovittimissa on kirkas muovilinssi ilmaisimen edessä, joten LED-valon näkeminen on helpompaa. Ennen tätä DOM-laitetta valmistetut sovittimet saattavat edellyttää, että katsot suoraan aukkoon nähdäksesi LED-valon.

Lifestyle Acoustimass -bassoyksikön LED-tilailmaisimet

Green LED Orange LED   Description
Ei käytössä Laitteeseen ei tule virtaa. Järjestelmä on irrotettu virtaverkosta, eaudio-kaapeli on irrotettu tai järjestelmä on kytketty ja kytketty kokonaan, mutta ei ole käytössä.
5 Hz pois käytöstä Normaali toiminta. Järjestelmä on käynnissä ja käsittelee digitaalisia tietoja
Vastavalo Digita -signaali puuttuu. Tämä voi johtua vioittuneesta tai virheellisesti ohjaavasta daudio inpu -kaapelista tai siitä, että Lifestyle consol eor -bassomoduulissa on laiteongelma
5 Hz Syncvilkkuu Tämä välähdys tapahtuu ohjelmistopäivityksen aikana
1 Hz Syncvilkkuu Järjestelmä sammuu tai järjestelmä sammuu ja iPod latautuu
Huomautus: Acoustimass-bassoyksikkö tarvitsee Lifestyle-konsolin signaalin, jotta LED-tilailmaisimet voidaan ottaa käyttöön.