SoundTouch- ja Bose Music Smart -kaiuttimien käyttäminen yhdessä

Jos kotonasi on sekä Bose SoundTouch- että Bosen älykkäät kaiuttimet, voit käyttää molempia järjestelmiä yhdessä. Tästä on hyötyä, kun haluat hallita tai toistaa samaa sisältöä molemmissa järjestelmätyypeissä samanaikaisesti avaamatta useita sovelluksia.

Voit käyttää SoundTouch- ja Bose Smart Speakers -kaiuttimia seuraavilla tavoilla:

• Amazon Alexa -taidot: Vaikka Alexa on sisäänrakennettuna älykkäisiin kaiuttimiin, SoundTouch-kaiuttimet tunnistavat Alex aby openin gthe Alexa -sovelluksen ja linkittävät Bose-tilisi. Tilien linkittämisen avulla käyttäjät voivat ohjata Bosen älykkäitä kaiuttimia ja/tai SoundTouch-kaiuttimia voisilla kaiuttimilla Amazon Alexa -laitteella, kuten Echo-, Echo Dot- tai Bose Smart Speaker -kaiuttimella. (Huomautus: Kaikki Bose-sovelluksen kautta saatavilla olevat järjestelmätoiminnot eivät ole käytettävissä Alexan kautta.)