SoundTouch® Stereo JC II Wi-Fi® -musiikkijärjestelmä

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Soittoäänen mykistäminen Alexalle puhuttaessa

Alexa-järjestelmään linkitetyn järjestelmän ääntä ei oletusarvoisesti mykistetty, kun teet Alexalle äänipyynnön. Jos Bose-järjestelmän äänenvoimakkuus on liian voimakas, jotta Alexa ymmärtäisi sinut, voit määrittää Bose-järjestelmän mykistämaan, kun sanot Alexan, noudattamalla näitä ohjeita.

Alexan kanssa yhteydessä olevien kaiuttimien äänen mykistäminen Alexan puhuessa:

Luo Alexa-sovellukseen älykäs kotiryhmä, joka sisältää Alexa-laitteet ja Bose-järjestelmät, jotka haluat mykistää puhuessasi ryhmitetyille Alexa-laitteille. Jos käytössä on useita järjestelmiä, voit luoda tarvittaessa useita ryhmiä. Ryhmän luominen:
  1. Avaa Alexa-sovellus
  2. Siirry kohtaan Smart Home > Lisää ryhmä > Smart Home Group
  3. Valitse ryhmään kuuluvat Alexa-laitteet ja Bos espeaker(t). Ryhmitetty:
    • Kaiuttimet mykistetään vain, jos ne kuuluvat Smart Home -ryhmään, johon kuuluu Alexa-laite, johon olet yhteydessä. Kaiuttimet, jotka eivät kuulu tähän ryhmään, eivät mykistä ääntä
    • Jos käytössä on useita järjestelmiä , tr yrecollen dcreatin groups on eri vyöhykkeet kotona (esim. Kellari, keittiö, yläkerrat jne.)