Musiikkipalvelu ei ole käytettävissä

Liittyvät vikakoodit: c3-sc1005, 1321
Jos yrität käyttää musiikkipalvelua, mutta kyseisen palvelun sisältöä ei voi toistaa tai sitä ei voi toistaa, kokeile seuraavia toimia:

Sulje ja avaa Bose-sovellus uudelleen.

Sovelluksen sulkeminen vaihtelee laitteen ja käyttöjärjestelmän mukaan. Seuraavassa on esitetty mobiililaitteiden yleiset menetelmät:

IOS-laitteissa:
  1. IOS-laitteesta riippuen    voit tarkastella activ eapps -ohjelmia joko kaksoisnapauttamalla Koti -painiketta tai pyyhkäisemällä ylöspäin botto mcente rof the screet nto
  2. Etsi suljettava sovellus pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle
  3. Sulje sovellus pyyhkäisemällä ylöspäin.
Android-laitteet:
  1. Pidä aloitusnäytössä sovelluskuvaketta painettuna
  2. Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta sovelluksen tiedot
  3. Valitse sovelluksen tiedot -näytössä Force Stop(pakkopysäytys).

Määritä, esiintyvätkö ongelmat palvelun omassa sovelluksessa tai sivustossa, ja tarkista hälytykset palvelun sivustosta.

Ongelma voi johtua musiikkipalvelun ongelmasta. Sulje Bose-sovellus ja avaa musiikkipalvelun sovellus tai sivusto, jotta voit selvittää, onko ongelma esillä palvelussa ilman Bosea. Tarkista lisäksi palvelun verkkosivuilta, onko siinä tietoja huollosta tai muista palveluun liittyvistä viesteistä.

Tarkista radiokanavan verkkosivuilta, onko se suoratoistossa.

• Jos he tekevät niin, yritä etsiä asema käyttäen muita nimiä, iskulauseita tai lyhenteitä löytyy verkkosivuilla; asema Call kirjaimia ja taajuus ei aina käytetä nimi aseman internet-vastaava
  • Jos Internet-radiossa ei ole viittausta tai mahdollisuutta "kuunnella verkossa", asemalla ei todennäköisesti ole vastaavaa Internet-suoratoistoa

Tarkista, onko asema maasi tai alueesi ulkopuolella.

Asemien saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan. Jotkin asemat voivat tarjota sisältöään vain oman maansa tai alueensa käyttäjille. Sijaintirajoitukset voi olla eritelty aseman sivustossa.

Tarkista, että et yritä ohittaa enempää sisältöä kuin musiikkipalvelu sallii.

Jotkin musiikkipalvelut ovat ajan  mittaan jonkin verran kappaleita tai asemia. Lisätietoja on kohdassa ei voi siirtyä eteen- tai taaksepäin musiikkipalvelun toistamisen aikana.

Vain Deezer Premium+ -tilejä tuetaan.

Huomautus: Kun olet päivittänyt Deezer Premium+ -palveluun, voit aktivoida päivitetyn tilin jopa 18 tunnin kuluessa.
  • Ilmaiset ei-premium-tilit Yhdysvalloissa voivat selata Deezer-sisältöä, mutta niitä ei voi toistaa. Vapaiden tilien sisältö näkyy harmaana eikä sitä voi valita.
  • Ilmaiset ei-premium-tilit Yhdysvaltain ulkopuolella voivat käyttää mukautettua radiota ja 30 sekunnin raidan esikatselua.

Tarkista, että musiikkipalvelu on saatavilla alueellasi.

Jos musiikkipalvelua ei tueta alueellasi, se ei ole käytettävissä tililläsi. Lisätietoja on ohjeaiheessa SoundTouch-sovelluksen musiikkipalvelut .

Huomautus: Jos iHeartRadio- ja Spotify-tili on luotu alueella, jolla palvelu on käytettävissä, sitä voidaan käyttää millä tahansa alueella (myös alueilla, joita ei tueta) tilin luomisen jälkeen. Näiden palvelujen tuetut alueet koskevat vain tilin luomista.

Kokeile toistaa asemaa musiikkipalvelun sivustossa tai sovelluksessa.

GE tthe App for the music service o rgo t o o o the music service website, then search for th station. Jos joo ucanei löydä tai kuuntele kanavaa musiikkipalvelun sivustosta tai sovelluksesta, kyseisen aseman virtauksessa on ongelma.

Määritä, onko aseman suoratoistossa käytettävissä suora URL-osoite mukautettua URL-suoratoistoa varten.

Voit tarkistaa Internet- tai aseman sivustosta, onko aseman virralle käytettävissä suora URL-osoite. Jos se on, lisää se SoundTouch-tilillesi, jotta voit toistaa asemaa. Lisätietoja on ohjeaiheessa aseman suoratoisto mukautetun URL-radiovirran avulla.

Jos asema voidaan toistaa verkkoselaimella tai muulla sovelluksella, voit kuunnella sitä Bose-tuotteellasi Bluetooth®-yhteyden kautta.

Jotkin asemat eivät ehkä ole käytettävissä SoundTouch-sovelluksen musiikkipalveluista, mutta jos niitä voi suoratoistaa Internet-selaimesta tai fro ma -sovelluksesta (esim. Aseman sivusto o rapp), suoratoista asema samalla tavalla ja yhdistä Bose-tuote Bluetoothin kautta.

Huomautus: Järjestelmä ja SoundTouch-sovitin edellyttävät II SoundTouch -sovitinta , jotta Bluetooth-yhteys toimii.

Poista musiikkipalvelutili Bose-tililtäsi ja lisää se uudelleen.

Jos ongelma liittyy tiettyyn palveluun, poista palvelu ja lisää se uudelleen. Lisätietoja on ohjeaiheessa musiikkipalvelun poistaminen SoundTouch-tililtäsi. Kun palvelu on poistettu, valitse se uudelleen, valitse LISÄÄ TILI ja anna tilitietosi.

Yritä poistaa järjestelmä ja lisätä se uudelleen SoundTouch-tilillesi.

Jos järjestelmässä on ongelma yhteyden muodostamisessa tai siihen yhteydessä, sen poistaminen ja sen lisääminen uudelleen tilillesi voi auttaa. Lisätietoja on kohdassa järjestelmän poistaminen Bose SoundTouch -järjestelmästä ja  SoundTouch-järjestelmän lisääminen verkkoon .

Jos käytät PC-/Mac-sovellusta, lisää SoundTouch-poikkeuksia kaikkiin virustorjunta- tai palomuuriohjelmistoihin.

Jos toimintosi palomuuri tai suojausohjelmisto kehottaa sallimaan SoundTouch-ääniyhteyden, salli käyttö. Jos kiellät käytön, SoundTouch-järjestelmä ja ohjelmisto ovat toimintarajoitettuja . Jos et ole vielä saanut yhteyttä, voit yrittää poistaa SoundTouch-sovelluksen asennuksen, asentaa sen uudelleen ja sallia käytön, kun sovellus avataan uudelleen. Jos näyttöön ei tule kehotetta, siirry suojausohjelmiston asetuksiin ja lisää SoundTouch-sovellus ja SoundTouch-musiikkipalvelin ohjelmiksi, joita ohjelmisto ei saa estää.

Käynnistä reititin uudelleen.

Reititin on ehkä nollattava aika ajoin, kuten tietokoneen uudelleenkäynnistäminen. Katkaise virta reitittimestä 30 sekunniksi ja odota, että se käynnistyy ja muodostaa yhteyden. (Huomautus: Kaikki Internetiin yhdistetyt laitteet keskeytyvät nollauksen aikana.)

Määritä, liittääkö ongelma reitittimen palomuurin määrityksiin.

TÄRKEÄÄ: Palomuurit suojaavat verkkoa ja Internetiä. Ennen kuin kokeillaan tätä ehdotusta, mieti, onko palomuurin väliaikainen poistaminen käytöstä turvallista. Jos ongelmia ei ole, kokeile seuraavaa.
Kirjaudu sisään t oyour router ja   , nthe route rwall, disabl ethe route rwall. Jos suorituskyky paranee, kun palomuuri on poistettu käytöstä, ongelman esiasetuksiin on määritetty  eFirewall-asetukset. Voit käyttää palomuuria uudelleen ja tarkistaa reitittimen valikossa käytettävissä olevat palomuuriasetukset.