SoundTouch® Stereo JC II Wi-Fi® -musiikkijärjestelmä

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Järjestelmän lisääminen Bose SoundTouch -tilillesi

Jos olet jo luonut Bose SoundTouch -tilin, voit lisätä tiliisi lisää SoundTouch-järjestelmiä. Näin voit toistaa musiikkia useista järjestelmistä, ryhmäjärjestelmistä ja lisätä kaiuttimia kaikkialle kotiisi.

Järjestelmän lisääminen SoundTouch-tilillesi tietokonesovelluksella ja USB-kaapelilla:

1. Valitse SoundTouch-sovelluksen valikosta Asetukset
  2. Valitse Lisää tai liitä kaiutin uudelleen

SoundTouch app screen showing settings screen

3. Valitse WI-FI

SoundTouch app screen showing setup

4. Liitä kehotettaessa USB-kaapeli tietokoneen ja järjestelmän välille

SoundTouch app screen showing connecting to a computer

5. Valitse CONTINUE (JATKA) ja odota, että järjestelmä havaitaan

SoundTouch app screen showing connecting to your system progress

6. Valitse verkko ja kirjoita verkon salasana ja valitse YHDISTÄ
    Vinkki: Jos verkko ei näy, valitse Refres hto (Hae uudelleen) Hae verkkoja uudelleen

SoundTouch app screen showing network name and password

7. Kun yhteys on muodostettu, irrota USB-kaapeli
    Vihje:Wi-F illight on sinun syste mblinks valkoinen kun yhdistetään, sitten hehkuu palaa, kun yhteys
  8. Anna järjestelmän nimi (tai jätä nimi ennalleen), nap CONTINUE (JATKA)

SoundTouch app screen showing naming your product

9. Valitse kehotettaessa KYLLÄ voit lisätä toisen järjestelmän tai napauttaa -painiketta EI lopuksi.

Järjestelmän lisääminen SoundTouch-tiliin:

1. Valitse SoundTouch-sovelluksen valikosta Asetukset
    Vinkki: Avaa sovellusvalikko napauttamalla valikkokuvaketta  vasemmassa yläkulmassa

SoundTouch app screen showing menu

2. Valitse Asetukset > Lisää tai yhdistä kaiutin uudelleen

SoundTouch app screen showing settings

3. Valitse Wi-Fi, odota , kun sovellus etsii käytettävissä olevia verkkoja

SoundTouch app screen showing setup speaker

4. Siirry laitteen Wi-Fi-asetuksiin ja luota  Bose SoundTouch -verkko:
    1. Android-laitteissa verkon pitäisi muodostaa yhteys automaattisesti
    2.  Apple-laitteissa sovellus kehottaa valitsemaan laitteen Wi-Fi-asetukset ja Bose-verkon
    3. Jos Bose-verkko ei ole käytettävissä laitteen Wi-Fi-asetuksissa, valitse en NÄE TÄTÄ VERKKOA , jotta järjestelmä siirtyy määritystilaan. Siirry sitten laitteen Wi-F -asetuksiin ja muodosta yhteys Bose-verkkoon

5. Valitse verkko ja kirjoita verkon salasana ja valitse YHDISTÄ
    Vinkki: Jos verkko ei näy, etsi verkkoja uudelleen valitsemalla Päivitä

SoundTouch app screen showing network settings

6. Anna järjestelmän nimi (tai jätä nimi ennalleen), nap CONTINUE (JATKA)

SoundTouch app screen showing name your speaker

7. Kun näyttöön tulee kehote, lisää toinen järjestelmä valitsemalla YES (kyllä) tai  lopeta valitsemalla NO (EI).