Liitetyn videolaitteen videolaatu on huono

Jos Bose-järjestelmään liitetyn laitteen kuvanlaatu on epäselvä, väritön, rakeinen tai muuten huono, kokeile seuraavia toimia:

Ohittaa HDMI-lähtöön liitetyt videokytkin- tai signaalin jakolaitteet.

Älä käytä digitaalista videokytkentää eor  HDMI-splitte ras suc hdevices saattaa poistaa tarvittavan HDMI-käsirayn, joka tarvitaan lähteen ja kohdelaitteiden välillä. Jos television paras videotuloliitäntä on DVI-liitäntä, kokeile HDMI–DVI-kaapelia.  HDMI–DVI-sovitin saattaa toimia, mutta se ei ole yhtä luotettava kuin suora HDMI-kaapeli tai HDMI–DVI-kaapeli.

Mitä laitetta käytetään?

Kaapelivastaanotin

Satelliittivastaanotin

DVD- tai Blu-ray-soitin

Pelikonsoli

Telakoitu iPod

DVR

Videonauhuri tai DVD-tallennin

Muu liitetty videolaite