Lifestyle® 38 -DVD-kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2004–2006

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

TV-videomuodon muuttaminen

Järjestelmä voi hyväksyä erilaisia videomuotoja (esim. NTSC tai PAL). Tästä on hyötyä esimerkiksi silloin, kun järjestelmä siirretään alueelle, jossa käytetään eri muotoa.

Videomuodon valitseminen:

Järjestelmävalikon käyttäminen

1. Paina kaukosäätimen System (järjestelmä) -painiketta
    Vinkki: Jos järjestelmävalikko ei näy televisiossa, varmista, että oikea TV-tulo on valittuna
  2. Selaa oikealle ja valitse Videoja paina Enter -painiketta
  3. Selaa alaspäin kohtaan TV Video Formatja paina Enter -painiketta
  4. Selaa ylös tai alas ja valitse NTSC (US), PAL (Eurooppa) tai Multistandard (PAL- tai NTSC-yhteensopiva)
    Huomautus: Multistandard ei ole käytettävissä aiemmissa järjestelmäohjelmistoversioissa
  5.  Valitse muoto painamalla Enter-painiketta
  6. Paina Exit (Lopeta) -painiketta, kun haluat exi tthe (valikko) -painikkeen
  7. Sammuta järjestelmä vähintään minuutiksi, jotta muutos tulee voimaan.

Järjestelmän näytön käyttäminen

Jos tämä asetus estää järjestelmää näymästä video- ja näyttövalikoita, voit muuttaa niitä järjestelmäkonsolin näytöstä.
  1. Sammuta järjestelmä
  2. Pidä järjestelmän konsolin Enter -painiketta painettuna
  3. Pidä Enter -painiketta painettuna ja paina Store -painiketta toistuvasti, kunnes näyttöön tulee teksti Vide o
  4. Vapauta Enter -painike ja selaa   sitten videomuodon vaihtoehtoja painamalla toistuvasti Volume + -painiketta:
    1. Lisävaruste  VS- 2video Enhance ris liitetty, thes eOption tulee näkyviin:
      1. NTSC LOMITETTU
      2. NTSC, PROGRESSIIVINEN
      3. PAL LOMITETTU
      4. PAL, PROGRESSIIVINEN
      5. MULTI LOMITETTU
      6. USEITA PROGRESSIIVISIA
    2. I fthe systolen msoftware on 02.xx.xx tai uudempi dthe VARUSTE VS-2 video enhancer is no tconnected, seuraava tulee näkyviin:
      1. NTSC-KOMPOSIITTI+S
      2. NTSC-KOMPONENTTI
      3. NTSC, PROGRESSIIVINEN
      4. PAL-KOMPONENTTI
      5. PAL-KOMPOSIITTI+S
      6. PAL, PROGRESSIIVINEN
      7. MONIKOMPOSIITTI+S
      8. MONIKOMPONENTTI
    3. I fthe syst msoftware is 01.xx.xx a dthe ascuster VS-2 video enhantecer is no tconnected, the following will will will abover:
      1. NTSC-KOMPOSIITTI+S
      2. NTSC-KOMPONENTTI
      3. NTSC, PROGRESSIIVINEN
      4. PAL-KOMPONENTTI
      5. PAL-KOMPOSIITTI+S
  5. Kun haluamasi vaihtoehto on näkyvissä,  valitse se painamalla virtapainiketta ja poistu valikosta
  6. Sammuta järjestelmä vähintään minuutiksi, jotta muutos tulee voimaan.