Näytön kielen vaihtaminen

Valittavissa on useita eri kieliä, joiden avulla voit näyttää järjestelmän valikot ja tarkastella tietoja haluamallasi kielellä.

Järjestelmän valikkojen kielen valitseminen:

1.  Paina järjestelmän konsolin Setup (Asetukset) -painiketta.
    Jos televisioruudussa ei näy valikoita, varmista, että oikea TV-tulo on valittuna.
  2. Valitse kaukosäätimen OK -painikkeella Kieli , joka on luettelon ensimmäinen valinta.
  3. Valitse kieli vierittämällä ylös tai alas ja paina sitten OK -painiketta.
  4. Poistu  valikosta painamalla Exit (Lopeta) -painiketta.