Lifestyle® 38 -DVD-kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2004–2006

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

DVD-laajakuvaasetuksen käyttäminen

DVD-laajakuvatelevisio on saatavissa tuotteestasi, kun laite on liitetty 4:3 (muuhun kuin laajakuvatelevisioon) -televisioon. Tällä asetuksella voit katsella DVD-kuvaa laajakuvamuodossa (mustat palkit kuvan ylä- ja alapuolella) tai sovittaa kuvan televisioruutuun (venytetty pystysuunnassa).

DVD-laajakuvaasetuksen muuttaminen:

Jos lisävarusteena saatava VS-2-videonparannus on liitetty:

Huomautus: DVD-laajakuvatila on käytettävissä vain, kun järjestelmä on määritetty vanhempiin 4:3-televisioihin. Lisätietoja on kohdassa TV:n kuvasuhteen määrittäminen.
  1. Paina kaukosäätimen järjestelmäpainiketta.
    Vinkki: Jos järjestelmävalikko ei näy televisiossa, varmista, että oikea TV-tulo on valittuna
  2. Valitse Video ja paina Enter -painiketta
  3. Selaa DVD -laajakuvanäyttöön japaina Enter -painiketta
  4. Selaa ylös tai alas ja valitse modifie dor unmodified(ei muokattu) ja paina sitten Enter -painiketta
    • Muokkaamaton: Kuva venytetään pystysuunnassa, joten mustat palkit eivät näy kuvan ylä- ja alapuolella
    • Muokattu: Kuvaa ei venytetä ja kuvan ylä- ja alapuolelle lisätään mustat palkit
  5. Poistu valikosta painamalla Exit-painiketta.

Jos lisävarusteena saatava VS-2-videovahvistin ei ole kytkettynä:

Huomautus: DVD-laajakuvatila on käytettävissä vain, kun järjestelmä on määritetty vanhempiin 4:3-televisioihin. Lisätietoja on kohdassa laajakuvatelevision käyttäminen.
  1. Paina kaukosäätimen järjestelmäpainiketta.
    Vinkki: Jos järjestelmävalikko ei näy televisiossa, varmista, että oikea TV-tulo on valittuna
  2. Valitse Video ja paina Enter -painiketta
  3. Selaa DVD -laajakuvanäyttöön japaina Enter -painiketta
    • Selaa ylös tai alas ja valitse modifie dor unmodified(ei muokattu) ja paina sitten Enter -painiketta
    • Muokkaamaton: Kuva venytetään pystysuunnassa, joten mustat palkit eivät näy kuvan ylä- ja alapuolella
  4. Muokattu: Kuvaa ei venytetä ja kuvan ylä- ja alapuolelle lisätään mustat palkit
  5. Poistu valikosta painamalla Exit-painiketta.