Lifestyle® 38 -DVD-kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2004–2006

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Esittelytilan poistaminen käytöstä

Järjestelmässä on esittelytila, jota käytetään myymälän näytöissä. Jos järjestelmä on esittelytilassa, lue, miten se suljetaan ja järjestelmän normaali käyttö jatkuu.

Poista esittelylevy, kun haluat poistua esittelytilasta.

Jos demo-levy on järjestelmäkonsolin levykelkassa, järjestelmä pysyy päällä ja demotilassa. Levyn poistaminen ja esittelytilasta poistuminen:
  1. Paina samanaikaisesti järjestelmän konsolin on/off - ja Enter- painikkeita
  2. Julkaistu tw -painikkeina ja avaa levykelkka painamalla Open/CLOSE-painiketta
  3. Poista esittelylevy ja sulje levykelkka painamalla Open/CLOSE-painiketta
Vinkki: Jos tämä ei toimi, nollaa järjestelmä. Paina sitten  järjestelmän konsolin Open/CLOSE-painiketta, jos et paina mitään muuta painiketta. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.