Bose-järjestelmää voi ohjata toisella kaukosäätimellä

Järjestelmä voi vastaanottaa infrapunakomentoja muista kaukosäätimistä. Tästä on hyötyä esimerkiksi silloin, kun haluat ohjelmoida kolmannen osapuolen yleiskaukosäätimen ohjaamaan useita kodin laitteita, kuten Bose-järjestelmää. Lue, miten voit ohjata järjestelmää toisella kaukosäätimellä.

Jos haluat käyttää opettelevan kaukosäätimen Lifestyle-järjestelmässä, toimi seuraavasti:

1. Paina järjestelmäkonsolin Setup (Asetukset) -painiketta. (Vihje: Jos järjestelmävalikko ei näy televisiossa, varmista, että oikea TV-tulo on valittuna.)
  2.  Valitse kaukosäätimen  määritys -valikosta Teach mode(Opetustila) ja paina sitten OK -painiketta
  3. Pidä oppimiskaukosäädintä systisen mconsole -ohjelman lähellä ja opeta sen komennot noudattamalla oppivan kaukosäätimen ohjeita
  4. Kun olet valmis, paina järjestelmäkonsolin Setup (Asetukset) -painiketta