Lifestyle® 38 -DVD-kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2004–2006

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Bose-järjestelmää voi ohjata toisella kaukosäätimellä

Järjestelmä voi vastaanottaa infrapunakomentoja muista kaukosäätimistä. Tästä on hyötyä esimerkiksi silloin, kun haluat ohjelmoida kolmannen osapuolen yleiskaukosäätimen ohjaamaan useita kodin laitteita, kuten Bose-järjestelmää. Lue, miten voit ohjata järjestelmää toisella kaukosäätimellä.

Järjestelmän etäkomentojen opettaminen etäopetuksessa:

Näissä tiedoissa kerrotaan, miten järjestelmä määritetään opettamaan toinen kaukosäädin pääkaiutinjärjestelmän käyttöä varten. Jos järjestelmään on liitetty yksi tai useampi laajennusvyöhyke, kyseisten vyöhykkeiden komentoja tai toista äänivirtaa ei voi opettaa oppivan kaukosäätimen käyttöön.
  1. Paina kaukosäätimen järjestelmäpainiketta. Jos järjestelmävalikko ei näy televisiossa, varmista, että valittuna on oikea TV-tulo.
  2. Siirry oikealle kohtaan kaukosäädinja paina sitten Enter -painiketta.
  3. Vieritä alas kohtaan IR Controlja paina sitten Enter -painiketta.
  4. Siirry kohtaan Teachja paina sitten Enter -painiketta.
  5. Liitä infrapunalähetin järjestelmäkonsolin takana olevaan IR-liitäntään.
  6. Osoita lähettimen litteää puolta oppimiskaukosäätimen tunnistimessa.
  7. Opeta kaukosäätimen komennot oppivan kaukosäätimen ohjeiden mukaisesti.
  8. Kun olet valmis, palaa järjestelmävalikkoon ja aseta IR Control -asetukseksi on.
  9. Poistu valikosta painamalla Exit (Lopeta) -painiketta.