Kaukosäätimen ohjelmoiminen

Järjestelmän yleiskaukosäätimellä voi ohjata muita laitteita, kuten kaapelidigisovitinta tai laitteeseen liitettyä Blu-ray-soitinta. Opi ohjelmoimaan yleiskaukosäädin ohjaamaan liitettyä laitetta.

Kaukosäätimen ohjelmointi:

1. Power on your system
  2. Paina konsolin Setup (Asetukset) -painiketta
    Vinkki: Jos järjestelmävalikko ei näy televisiossa, varmista, että oikea TV-tulo on valittuna.
  3.  Selaa kaukosäätimen alaspäin ja valitse [Source/Lähde]-asetuksetja paina sitten OK -painiketta
  4. Valitse ohjelmointitila:
    • Jos sinulla on laitteen mukana toimitettu kaukosäädin, jota yrität hallita, siirry kohtaan kaukosäätimen määrittäminen japaina sitten OK -painiketta
    • Jos sinulla ei ole laitteen mukana toimitettua kaukosäädintä, selaa kohtaan Manuaalinen koodin syöttö japaina sitten OK -painiketta (Huomautus: Kehotettaessa on valittava merkki ja koodi)
  5. Suorita ohjelmointi loppuun näytön ohjeiden mukaisesti.
Vinkki: Voit ohjata TV:tä osoittamalla sitä kaukosäätimellä. Järjestelmän konsoli ohjaa kuitenkin muita laitteita (esim. Kaapelikotelo tai DVD-soitin). Jos laitteen hallinta on vaikeampaa, liitä infrapunalähettimen liitin. Järjestelmän kanssa voi käyttää enintään viittä lähetintä (alkuperäinen emitteri ja enintään kaksi ketjuista lisävarustekistarjaa).
  1. Liitä lähetin -laitteen IR-liitäntään järjestelmän konsoli
  2. Aseta infrapunalähettimen tasainen puoli kohtaan tai ohjattavien laitteiden etätunnistimen lähellä
    Vinkki: Laitteen etäanturi on usein pieni laitteen etupuolella oleva läpinäkyvä muovi

Kaukosäädin lähettää IR-komentoja televisioon.

TV Power (TV-virta) -painike käynnistää ja sammuttaa television aina aktiivisesta lähteestä riippumatta. Kun TV-lähde on valittu, Bose-kaukosäädin lähettää televisioon lisää IR-komentoja. Jos on ohjelmoitu oikea kaukosäätimen koodi, Bose-kaukosäätimen painikkeiden painaminen ohjaa television perustoimintoja. Näitä ovat esimerkiksi kanavan vaihtaminen ylös/alas, TV-tulo, TV:n virta, kuvanäkymä (vaihtaa television kuvasuhdetta) ja valikko

Huomautus: Television IR-komennot tulevat vain kaukosäätimestä. IR-lähetin ei lähetä TV-ohjauksen IR-komentoja.