ADAPTiQ-järjestelmän asetukset ja poistaminen käytöstä

Lue, miten voit ottaa ADAPTIQ-äänikalibroinnin käyttöön tai poistaa sen käytöstä. ADAPTIQ optimoi järjestelmän äänen huoneen akustiikan mukaan. Huoneen sisältö (esim. pinnat, huonekalut, matot jne.) vaikuttavat siihen, miten ääni kuuluu huoneessa. Kalibrointiprosessi mittaa huoneen ominaisuudet ja säätää järjestelmän ääntä sen mukaan. Jos järjestät huoneen uudelleen tai siirrät järjestelmän toiseen huoneeseen, kalibroi järjestelmä uudelleen.

ADAPTIQ-äänikalibrointijärjestelmän suorittaminen:

Varmista ennen aloittamista, että kaiuttimet on liitetty haluamaasi paikkaan.
  1. Paina järjestelmäkonsolin Setup (Asetukset) -painiketta. (Vihje: Jos järjestelmävalikko ei näy televisiossa, varmista, että oikea TV-tulo on valittuna.)
  2. Vieritä kauko-ohjaimen alaspäin ja valitse ADAPTIQja paina sitten OK -painiketta
  3. Kalibroi järjestelmä näytön ohjeiden mukaisesti

ADAPTIQ-äänikalibroinnin poistaminen käytöstä:

1.  Paina systisen konsolin Setup (Asetukset) -painiketta. (Jos järjestelmävalikko ei näy televisiossa, varmista, että oikea TV-tulo on valittuna.)
  2. Selaa alaspäin ja valitse ADAPTIQ
  3. Siirry oikealle ja tarkastele ADAPTIQ-asetuksia
  4. Selaa alaspäin ja valitse Ota käyttöön tai poista käytöstäja paina sitten OK -painiketta
  5. Kun näyttöön tulee kehote poistaa ADAPTIQ käytöstä, valitse Kylläja paina sitten OK -painiketta
  6.   Sulje valikko painamalla EXI t-painiketta
Vinkki: Kalibrointiasetukset eivät ole käytössä, mutta niitä ei poisteta. Ne voidaan ottaa uudelleen käyttöön milloin tahansa.