Lifestyle® 38 -DVD-kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2004–2006

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Uniajastimen asetukset

Uniajastimen avulla järjestelmä sammuu automaattisesti, kun aika on kulunut. Lue, miten uniajastin otetaan käyttöön tai poistetaan käytöstä, ja kun se on käytössä, miten voit säätää aikaa, jonka kuluttua järjestelmän virta katkeaa.

Aseta uniajastin seuraavasti:

Huomautus: Valitun ajan kuluttua uniajastin sammuttaa Bose-järjestelmän, mutta ei sammuta järjestelmään liitettyjä laitteita. Televisio voi kuitenkin sammua, jos TV-anturi havaitsee sen. Tavallisesti se toimii vanhempien CRT-televisioiden parissa. Lisätietoja on ohjeaiheessa kaukosäätimen ohjelmoiminen.
  1. Paina kaukosäätimen Settings (Asetukset) -painiketta. Asetusvalikko tulee näkyviin järjestelmän näyttöön ja televisioon. (Vinkki: Jos järjestelmävalikko ei tule näkyviin TV-ruutuun, varmista, että televisiossa on oikea tuloliitäntä valittuna.
  2. Valitse uniajastin (tai LEPOTILA , jos käytössä on järjestelmän näyttö)
  3. Selaa oikealle ja valitse uniajastimen asetus
  4. Selaa ylös tai alas ja valitse aika välillä 10 - 90 minuuttia 10:n askelin
  5. Poistu  valikosta painamalla Exit (Lopeta) -painiketta