SoundTouch® Stereo JC II Wi-Fi® -musiikkijärjestelmä

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Sarjanumeron sijainti

Sarjanumerot sisältävät tärkeitä tietoja tuotteestasi, kuten mallinumeron ja DOM-numeron (valmistuspäivämäärä). Sarjanumero on tuotteen, tuotepakkauksen tai sovelluksen (jos sellainen on) kohdassa.

SoundTouch-ohjaimen sarjanumeron sijainti.

Voit tarkastella sarjanumeroa ohjaimen näytössä seuraavasti:
Huomautus: Siirry eteenpäin - ja Siirry taaksepäin -painikkeet ovat lähdekohtaisia (eli ne eivät pala internet-radiota toistettaessa). System Information (Järjestelmätiedot) -näyttö on edelleen käytettävissä pitämällä valaisemattomia painikkeita painettuna. Painikkeiden sijainnin paikallistaminen edellyttää kuitenkin, että painikkeiden valaistus on hyvä vaihtaa lähteeseen.
  1. Pidä samanaikaisesti sekä Siirry eteenpäin - että Siirry taaksepäin -painikkeita painettuna
  2. Pidä painikkeita painettuna, kunnes näyttö on laskenut alaspäin 5:stä
  3. Näyttöön tulee Järjestelmätiedot-valikko
  4. Siirry valikossa ja etsi sarjanumero Siirry eteenpäin- ja Siirry taaksepäin -painikkeilla
Sarjanumero on myös paristolokerossa.

SoundTouch Stereo Wi-Fi -musiikkijärjestelmän sarjanumeron sijainti

Sarjanumero sijaitsee viivakoodin alla painetussa paneelissa Acoustimass-bassoyksikön takana olevien liitäntöjen alla.

Sarjanumeron näyttäminen SoundTouch-sovelluksessa.

1. Käynnistä SoundTouch-sovellus.
  2. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta

3. Valitse Asetukset

4. Valitse About (tietoja)

5. Voit tarkastella järjestelmän tietoja valitsemalla järjestelmän

6. Sarjanumero on tuotteen sarjanumero-kohdassa.