Sarjanumeron sijainti

Sarjanumerot sisältävät tärkeitä tietoja tuotteestasi, kuten mallinumeron ja DOM-numeron (valmistuspäivämäärä). Sarjanumero on tuotteen, tuotepakkauksen tai sovelluksen (jos sellainen on) kohdassa.

Ohjauskonsolin sarjanumeron sijainti.

Sarjanumero on konsolin pohjassa viivakoodin alapuolella. Se alkaa numerolla 0.

Sarjanumero on myös järjestelmävalikossa:
  1. Käynnistä järjestelmä
  2. Paina järjestelmäkonsolissa Setup -painiketta, kunnes System Information (Järjestelmätiedot) -valikko tulee näkyviin
    Vinkki: Jos järjestelmävalikko ei näy televisiossa, varmista, että valittuna on oikea TV-tulo
  3. Näytä rivin  1 numero . Econsolin järjestysnumerolle.

SoundTouch-sovittimen sarjanumeron sijainti.

1. Käynnistä televisio.
  2. Valitse televisiotulo, joka on yhdistetty järjestelmään.
  3. Kytke konsoliin virta mistä tahansa lähteestä
  4. Pidä ohjauskonsolin Setup -painiketta painettuna , kunnes System Information (Järjestelmätiedot) -näyttö avautuu
  5. Siirry SoundTouch Information (SoundTouch-tiedot) -näyttöön painamalla kaukosäätimen ylänuolta
  6. Rivillä 7 näkyy SoundTouch-sovittimen sarjanumero
Fyysinen sijainti:

Sarjanumero on laitteen pohjassa olevassa tuotetarrassa

LSP III Acoustimass -bassoyksikön sarjanumeron sijainti:

Sarjanumero on merkitty bassoyksikön takaosassa olevien liitäntöjen tarraan. Se alkaa numerolla 0 .

Sarjanumeron näyttäminen SoundTouch-sovelluksessa.

1. Käynnistä SoundTouch-sovellus.
  2. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta

3. Valitse Asetukset

4. Valitse About (tietoja)

5. Voit tarkastella järjestelmän tietoja valitsemalla järjestelmän

6. Sarjanumero on tuotteen sarjanumero-kohdassa.