Äänilähde vaihtuu odottamatta

Jos järjestelmästä kuuntelemasi ääni muuttuu toisen järjestelmään liitetyn laitteen ääneksi (esim. Vaihda TV:n äänestä AUX-laitteeseen), kokeile seuraavia toimia:

Varmista, että oikeaa painiketta painetaan.

Paina oikeaa painiketta ja aktivoi haluttu komento. Jos painat väärää painiketta tai useita painikkeita samanaikaisesti, järjestelmä ei toimi oikein.

Kokeile poistaa HDMI-CEC käytöstä liitetyn laitteen valikosta.

CEC (Consumer Electronics Control) -toiminnon avulla laitteet voivat lähettää ohjaustietoja (esim. Virta, tuloliitännän kytkentä, kauko-ohjaus jne.) HDMI-liitännän kautta. CEC-käyttöönotto ja -ominaisuudet voivat vaihdella tuotemerkkien mukaan, mikä voi aiheuttaa erilaisia hallintaongelmia. Poista CEC käytöstä liitetyn laitteen valikosta ja yritä uudelleen. CEC:n nimi voi vaihdella tuotemerkistä riippuen laitteen valikossa. Lisätietoja on artikkelissa CEC:n eri merkkien käyttämät nimet.

Nollaa ohjauskonsoli.

Tehdasasetusten palautusta käytetään satunnaisten tuoteongelmien korjaamiseksi. Palautusta ei pitäisi joutua tekemään jatkuvasti. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Nollaa TV.

Elektroniikka on ehkä nollattava ajoittain, kuten tietokoneen uudelleenkäynnistys. Katkaise televisiosta virta 30 sekunniksi ja odota, kunnes televisio käynnistyy.

Ohjauskonsoli voi tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, ohjauskonsoli voi tarvita huoltoa. Lisätietoja ohjauskonsolin huoltamisesta on alla olevassa linkissä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.