TV-äänen synkronointi järjestelmään tai ryhmitetyille kaiuttimille

Bose-sovelluksessa laitteen asetuksissa on synkronointitoiminto. Tästä on hyötyä, kun toistat ääntä videolähteistä, kuten TV-urheilukanavasta, Bose-kaiuttimiin. Synkronointitoiminnolla voit määrittää, toistetaanko ryhmitellyt kaiuttimet synkronoidusti television kuvan kanssa vai toistetaanko ne synkronoidusti kaikkien muiden ryhmitellyt kaiuttimet.

Äänen ja TV-kuvan synkronointia suositellaan, jos ihmiset näkevät television kuunnellessaan ääntä ryhmiteltyjen kaiuttimien kautta. Äänen synkronointi kaikkien ryhmitettyjen kaiuttimien kanssa on suositeltavaa, jos TV-kuva ei ole yhtä tärkeä kuin kaikkien ryhmitettyjen kaiuttimien ääni.

Videon synkronoinnin ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä SoundTouch-soittimessa:

1. Siirry SoundTouch-sovelluksessa valikkoon >, asetuksiin >, kaiuttimien asetuksiin ja valitse haluamasi järjestelmä
  2. Valitse kaiuttimen tiedot -näytössä Group Settings (Ryhmäasetukset).

3. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä videon synkronointi -toiminnon oikealla puolella olevan vaihtokytkimen avulla