Bose-taitojen määrittäminen Amazon Alexaa varten

Bose-taidot Amazon Alexa -ääniohjaajan käyttöön ovat käytettävissä SoundTouch-järjestelmien ääniohjausta varten. Näin järjestelmää voi ohjata kätevästi handsfree-toiminnolla missä tahansa Alexa-laitteessa.

Bose-taitojen määrittäminen Alexaa varten:

Bose SoundTouch Control -toiminto on käytettävissä vain tililläsi, joiden kieliasetus on englanti (Yhdysvallat). Muita kieliä ei tueta.

Taitojen määrittäminen:
  1. Käynnistä Amazon Alexa -sovellus mobiililaitteessa.
  2. Valitse valikkovaihtoehto Lisää.
  3. Valitse Skills and Games (taidot ja pelit). Alexa-tilin käytettävissä olevat taidot näkyvät Omistavat-välilehdessä
  4. Napauta tee haku -kuvaketta sivun yläreunassa, anna Bose ja valitse Enter/Search
  5. Valitse hakutuloksista Bose Skills tai Bose SoundTouch Control
  6. Valitse Enable (Ota käyttöön).
  7. Anna SoundTouch-tilisi käyttäjätunnus ja salasana pyydettäessä.
  8. Jos olet asentanut Bose-taitosi, lisää Alexa-sovellukseen haluamasi musiikkipalvelut:
    1. Valitse Amazon Alexa -sovellusvalikosta Settings > Music & Media
    2. Valitse haluamasi musiikkipalvelu.
    3. Valitse Link account to Alexa (Yhdistä tili Alexaan) ja anna kyseisen musiikkipalvelun tilitietosi.
Lisätietoja SoundTouch-järjestelmien hallinnasta näillä taidoilla on ohjeaiheessa SoundTouch-järjestelmien ohjaaminen Amazon Alexa -järjestelmän Bose-taitojen avulla.